De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, Nacht, Somatiek, Sevenheym te Sevenum

Dienstverband

20

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Sevenum

Werkvelden

Ouderenzorg

Hou jij van afwisseling? Ben je op zoek naar een baan waarin je verantwoordelijkheid draagt? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Sevenheym is een zorglocatie van De Zorggroep nabij de dorpskern van Sevenum. In Sevenheym wonen zowel echtparen als alleenstaanden. Het is buiten een zorgcentrum vooral een plek om te wonen. Daar waar nodig is, bieden medewerkers van De Zorggroep ondersteuning.

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners van Sevenheym en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als Verzorgende IG. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.
Je:

  • verricht verpleegtechnische handelingen
  • biedt een luisterend oor en hulp bij onrustige of angstige bewoners
  • bent verantwoordelijk (samen met je collega's) voor een mix en diversiteit aan zorgvragen 

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt, samen met je collega’s, op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes. 
Je bent een:

  • gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
  • gediplomeerd BHV-er of bereid om het diploma te behalen
  • goede luisteraar, ook als het even niet uitkomt
  • kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 2.762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waar je met ingang van 1 maart 2021 van start kunt. Wij bieden je, ter vervanging van zwangerschapsverlof, een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor gemiddeld 20 uur per week.  Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien naar de functie van bijvoorbeeld Verzorgende IG Coördinator van Zorg en Diensten, Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP) of Verpleegkundige met de daarbij behorende opleiding? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dat jij je elke nacht met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van Sevenheym is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:

  • eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Heb je gesolliciteerd en wil je een meeloopdag inplannen om sfeer te proeven? Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marije van Delft (Recruitment medewerker) via werkenbij@dezorggroep.nl

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft.
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.