Proteion zoekt een

Verzorgende IG nachtdienst de Kreppel

Dienstverband

16

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heythuysen

Werkvelden

Ouderenzorg

Voel jij je tijdens het werken in de nacht als een vis in het water? Zet jij graag al je kennis en ervaring in om de bewoners een rustige nacht te bezorgen? Dan hoor jij bij ons.   

Welke uitdaging ga je aan?

Tijdens je dienst reageer je op binnenkomende alarmeringen. Je bent op de hoogte van geplande zorgvragen van de bewoners in de nacht.. Verder signaleer je verbeteringen voor zorginhoudelijke en niet-zorginhoudelijke zaken. Je weet dit op een prettige manier over te dragen op collega's. Je beschikt over de nodige sociale vaardigheden om contacten met cliënten, familie/mantelzorgers en medewerkers van het eigen team en van andere teams te onderhouden. Tot slot vind je het leuk om uitdagingen aan te gaan en om te leren.

Geen nacht is hetzelfde. Tijdens je nachtdienst werk je samen met collega’s. Je reageert op binnenkomende alarmeringen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ondersteunen van cliënten tijdens een moment van onrust of angst ‘s nachts. Je stelt ze gerust en zorgt dat ze de nacht prettig kunnen voortzetten. Verder ondersteun je cliënten bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Je bent op de hoogte van de afspraken in het zorgplan en de hulpvragen in de nacht. Je signaleert verbeteringen en draagt dit op een prettige manier over aan collega’s. Een nacht vol uitdagingen dus!

Je gaat werken in blokken van 2-3 nachten per week en 1-2 weekenden per maand.

 

Daarom pas jij bij Proteion

Je vind het fijn om zelfstandig te werken en kunt snel schakelen. Je kunt snel (moeilijke) beslissingen nemen en je weet bij wie je terecht kunt voor overleg. Je blijft rustig in stressvolle situaties. Bewoners worden rustig door jou. Verbeteringen signaleer je en pak je meteen op. Als je het zelf niet kunt oplossen weet je het goed over te dragen aan collega's. Om als verzorgende IG aan de slag te gaan beschik je over een relevant diploma niveau 3.

Jouw zorghart gaat sneller kloppen als je je kennis en ervaring in mag zetten om onze bewoners een rustige nacht te bezorgen. Jij creëert een warme en veilige leefomgeving voor de bewoners.

Niet alleen wat je kunt telt, we zijn vooral benieuwd naar wie je bent! Kom je snel langs voor een kop koffie?

 


Gewoon

Wij bieden jou een contract voor bepaalde tijd en 16 uur per week, bij goed functioneren wordt dit omgezet in een contact voor onbepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 35 met een maximum van €2.937,68. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en  58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren en ontvang je 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  
 


Jouw team

Je komt terecht in het team binnen de Kreppel te Heythuysen dat bestaat uit verzorgenden, verpleegkundigen en helpende. Een mooie mix van bijzondere mensen met elk hun unieke eigenschappen. Dit team wordt aangestuurd door een teamleider. In het team worden ideeën en verbetervoorstellen gewaardeerd, net als het delen van kennis en ervaring. Samen heeft het team een doel: kleine momenten samen bijzonder maken.

 


'Je stelt bewoners gerust en zorgt dat zij de nacht prettig voort kunnen zetten.' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion