De Zorggroep zoekt een

Verzorgende (IG) nachtdienst regio Horst Sevenum en Venray

Dienstverband

1 - 22 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venray

Werkvelden

Ouderenzorg
Ben je geen vroege vogel maar een nachtvlinder en ben je op je best in de nacht? De teams van onze zorginstellingen in de regio Horst, Sevenum en Venray in de nachtdienst kijken uit naar je komst!

Wat ga je doen?
Op dit moment hebben we de mogelijkheid nachtdienst voor verzorgenden IG in deze regio. Denk aan onze locaties Hof te Berkel te Horst, Schoutstraat in Sevenum en Vincentiushof zijn woongroepen en Rooyhof is regio in Venray. Heb je een voorkeur voor een woongroep? Bij De Zorggroep leren we je graag kennen. We kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen en matchen je dan aan een team waar jij het beste past. Het is jouw carrière, dus jij staat hierin centraal!

Je gaat aan de slag op een afdeling van één van onze zorginstellingen in de regio Sevenum en Venray in de nachtdienst. Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat 'jouw mensen' de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als helpende. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.
Je:
 • helpt/ondersteunt met de ADL-zorg
 • ondersteunt bewoners met behulp van een zorgleefplan
 • verricht verpleegtechnische handelingen
Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een maximaal salaris van €2937,68 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Je kunt direct van start in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Hoeveel uur wil je werken? Hierin is veel bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je boven op je salaris een:
 • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
 • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
 • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
 • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het "weg-na-het-werk"-programma
 • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal
Wat maakt jou de juiste Verzorgende (IG) ?
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt. Hierin maak je samen met je collega's de juiste keuzes.

Je bent een:
 • gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
 • goede luisteraar, ook als het even niet uitkomt
 • kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega's
Heb jij een andere opleiding die raakvlakken heeft met de zorg, dan gaan we ook graag het gesprek met jou aan!

Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de teams in Horst , Sevenum en Venray. Onze recruiters Annelies Waasdorp of Marije van Delft vertellen je graag meer over het werk van een verzorgende (IG) in een intramurale setting en zijn te bereiken via Annelies.waasdorp@dezorggroep.nl of Marij.van.delft@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.