De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, Nachtdienst somatiek, Hof te Berkel, Horst aan de Maas

Dienstverband

24 uur (bespreekbaar)

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Horst

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij een Verzorgende IG en werk je graag in de nacht? Ben je opzoek naar een functie waarin jouw eigen verantwoordelijkheid wordt gewaardeerd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hof te Berkel is een woonwijk in Horst. Het is een dynamische wijk voor jong en oud, grenzend aan het centrum. Hierdoor zijn veel voorzieningen bereikbaar. Hof te Berkel heeft een diversiteit aan woningen en gebouwen en een groen karakter. De Zorggroep heeft groepswoningen voor mensen met dementie gebouwd plus zorgappartementen voor mensen met een fysieke beperking. Ook is er een Gezondheidscentrum waar behandelaren hun diensten aanbieden.

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er 's nachts voor de bewoners van Hof te Berkel en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zelfsturend en zelfstandig zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als verzorgende IG. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.
Je:

  • biedt een luisterend oor aan en biedt hulp bij onrustige of angstige bewoners
  • helpt daar waar nodig met  de transfers van bewoners en lichte ADL-werkzaamheden
  • verricht verpleegtechnische handelingen 
  • wordt allround ingezet waar de collega's een beroep op je kunnen doen

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?
Jij staat je mannetje en bent een kordate beslisser. Je roeit met de riemen die je hebt en doet dat graag samen met je collega’s.
Je bent:

  • een gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
  • een goede luisteraar, ook als het even niet uitkomt
  • flexibel en hebt inzicht
  • een kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s
  • in het bezit van een BHV-diploma

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van € 2.762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.
Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Wij bieden een contractomvang van gemiddeld 24 uur per week, maar ook andere contracturen zijn bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen?
We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners, is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:

·         eindejaarsuitkering van 8,33%
·         vakantiegeld van 8%
·         aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes
          in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie of de organisatie? Zelf ervaren hoe de teams in Hof te Berkel werken? Neem contact op met onze recruitmentmedewerker Annelies Waasdorp. Zij vertelt je graag meer over het werk van Verzorgende IG in de nachtdienst bij Hof te Berkel. Bel haar op 06-57092944 of mail naar werkenbij@dezorggroep.nl.

Wil je alvast een sfeerimpressie krijgen van Hof te Berkel? Klik hier.

Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. 
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden