De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, nachtdienst, Somatiek, Maasduinen Staete, Nieuw-Bergen (L)

Dienstverband

18

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Nieuw-Bergen

Werkvelden

Ouderenzorg

We zoeken een enthousiaste, flexibele collega voor ons vast team van nachtdienstmedewerkers.

In de driehoek tussen Venray, Siebengewald en Boxmeer ligt Maasduinen Staete in de kern van Nieuw-Bergen. De locatie telt ongeveer 110 bewoners: bewoners van zorgappartementen, maar ook bewoners van zogenaamde in-leunwoningen. Daarnaast bieden de vier groepswoningen in Maasduinen Staete een thuis aan bijna dertig mensen met dementie.

Wat ga je doen?
Als Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de zorg- en dienstverlening aan een groep toegewezen bewoners. Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat jouw cliënten de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben zodat zij hun zelfstandigheid bewaren.

Je:
· helpt met ADL
· verricht verpleegtechnische handelingen
· biedt mentale en emotionele ondersteuning
· coördineert de zorg binnen je team samen met de verpleegkundige
· bent in het bezit van het diploma BHV

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van € 2.668,93 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.
Wil je jezelf graag verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten van Maasduinen Staete is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
· een eindejaarsuitkering van 8,33%
· vakantiegeld van 8%
· Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?
Je neemt kordate beslissingen en roeit met de riemen die je hebt. Dat is belangrijk want je werkt vaak zelfstandig en elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders. Je geniet van het contact met jouw cliënten en bent een echte teamplayer.

Je bent:
· een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt 
· je bent een kei in de  omgang met cliënten, hun familie en je collega’s
· gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
· het liefst in het bezit van je rijbewijs

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie of de organisatie? Zelf ervaren hoe het team van Maasduinen Staete werkt? Loop een dagje mee. Annelies Waasdorp (Medewerker Recruitment) vertelt je graag meer over het werk van Verzorgende IG binnen Maasduinen Staete. Bel haar op 06-57092944 of mail naar werkenbij@dezorggroep.nl.

Klik hier voor een overzicht van alle actuele vacatures.

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis. Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers. Dwars door Noord- en Midden-Limburg. De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.