De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, nachtdienst, Somatiek, Rooyhof, Venray

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venray

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij een Verzorgende IG? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In het voormalig kloostercomplex Beukenrode heeft De Zorggroep 30 ruime zorgstudio's gevestigd. Ook wel Rooyhof genoemd. Hier kunnen mensen met complexe lichamelijke aandoeningen terecht.

Wat ga je doen? 

Als Verzorgende IG binnen het vaste nachtdienst team 3 van Rooyhof ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de zorg- en dienstverlening aan een groep toegewezen bewoners. Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat jouw cliënten de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben zodat zij hun zelfstandigheid bewaren.

Je:

· helpt met ADL

· verricht verpleegtechnische handelingen

· biedt mentale en emotionele ondersteuning

· coördineert de zorg binnen je team samen met de verpleegkundige

· bent in het bezit van een BHV-certificaat of bereid dit te behalen

Hoe zorgen wij voor jou? 

Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van € 2.668,93 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. 

Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Het aantal uren per week bespreken we samen. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus. 

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van Rooyhof is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:

• eindejaarsuitkering van 8,33% 

• vakantiegeld van 8%

• aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma. 

Direct solliciteren?

Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.

Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG). 

Eerst meer weten?

Wil je meer informatie over de functie of de organisatie? Zelf ervaren hoe het nachtteam van Rooyhof werkt? Loop een nachtje mee. Annelies Waasdorp (Medewerker Recruitment) vertelt je graag meer over het werk van Verzorgende IG in de nachtdienst binnen Rooyhof. Bel haar op 06-57092944 of mail naar werkenbij@dezorggroep.nl.

Alvast een kijkje nemen in de locatie Rooyhof? Klik dan hier.

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep? 

Klik hier voor een overzicht van alle actuele vacatures.

Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij.

En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep

De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis. Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.

Dwars door Noord- en Midden-Limburg. De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.

Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.