Zuyderland zoekt een

Verzorgende IG Nachtdiensten Verpleegunit Stein (24 uur per week)

Dienstverband

24

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Stein

Werkvelden

Ouderenzorg

Binnen Verpleegunit Stein zijn we op zoek naar een enthousiaste en betrokken Verzorgende IG om ons team te versterken, voornamelijk voor de nachtdiensten. Heb je een passie voor de zorg en wil je bijdragen aan het welzijn van ouderen tijdens de nachtelijke uren? Dan is deze gelegenheid perfect voor jou!

Bij Verpleegunit Stein zijn we toegewijd aan het bieden van zorg die niet alleen essentieel is, maar ook persoonlijke aandacht schenkt en is aangepast aan de individuele interesses en dagelijkse routines van onze bewoners, ook 's nachts.

Als je enthousiast bent over deze rol en nachtdiensten jou aanspreken, aarzel dan niet en laat je interesse blijken. Grijp de kans om tijdens jouw nachtdienst een positieve impact te maken op het leven van onze bewoners!

Jouw nieuwe baan

Als zorgprofessional tijdens nachtdiensten help je de cliënt om het maximale uit het leven te halen, waarbij je door nachtelijke zorg een significante bijdrage levert aan zowel het lichamelijke als geestelijke welzijn. Je taken omvatten het verrichten van verzorging en begeleiding van de cliënten conform het zorgleefplan, en je assisteert ook bij het verstrekken van medicatie. Bovendien ben je alert op veranderingen in de situatie van de cliënt; je rapporteert deze bevindingen en neemt passende acties waar nodig.

Je bent onderdeel van een gedreven team waarin de cliënt altijd centraal staat. Binnen dit team heb je de ruimte om te improviseren, bewaak je jouw eigen grenzen en lever je een positieve bijdrage aan de teamdoelstellingen. Je aanpak is afstemmings- en oplossingsgericht, waarmee je, samen met je team, streeft naar het leveren van excellente zorg- en dienstverlening tijdens de nachtdiensten. Dit alles gebeurt binnen helder gedefinieerde doelen en kaders, waardoor je effectief en efficiënt kunt werken aan de optimale zorg voor de cliënt, zelfs in de stille uren van de nacht.

Wat neem je mee?

 • Je bent een vakkundige Verzorgende IG en beschikt over een diploma Verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) of een erkend buitenlands diploma;
 • Je hebt een heldere en eigentijdse visie op ouderenzorg;
 • Je hebt ervaring met of affiniteit met de ouderenzorg;
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, bent flexibel en communicatief sterk.
 • Je bent ondernemend, denkt in mogelijkheden, herkent kansen en neemt initiatieven om verbeteringen te realiseren in het belang van de cliënt.
 • Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met snel veranderende situaties.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Salarisinschaling op basis van CAO Ziekenhuizen.
  Verzorgende IG: FWG 35 (minimaal € 2.429,- bruto per maand en maximaal € 3.440,- bruto per maand op basis van 36 uur per week);
 • De arbeidsduur bedraagt gemiddeld 24 uur per week (uren bespreekbaar).
 • Deze functie betreft voornamelijk nachtdiensten, waarbij je een cruciale rol speelt in de zorg en het welzijn van onze cliënten tijdens de nachtelijke uren;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op diverse uitjes en interessante workshops/cursussen en andere initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals loopbaanadvies en diverse opleidingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW);
 • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen via Centraal Beheer/AON;
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis).

Welkom in het team

Verpleegunit Stein is een zorgcentra voor ouderen met dementie, waar intensieve zorg en ondersteuning van groot belang zijn. Het is een kleinschalige woonvorm waarbij veiligheid en geborgenheid centraal staan.

Iedere bewoner heeft een eigen kamer die deels zelf ingericht kan worden met vertrouwde spulletjes van thuis. De woonkamer en keuken worden gezamenlijk gebruikt. Wij vinden het belangrijk om een huiselijke sfeer te creëren waarin bewoners zich snel thuis voelen. Een team van vaste medewerkers biedt 24 uur per dag zorg bij alles wat bewoners zelf niet meer kunnen.

Verpleegunit Stein maakt deel uit van Glana, die gespecialiseerde zorg biedt voor zowel psychogeriatrische cliënten als cliënten met een somatische aandoening. Indien nodig, ben je flexibel inzetbaar op verschillende locaties binnen Glana.

‘Met een verfrissende blik en aandacht voor anderen staan wij samen voor de beste zorg in de regio.’

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Natascha van den Bergh tijdens kantoortijden, via 06-22352670.

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.