De Zorggroep zoekt een

Verzorgende (IG), NAH, De Witte Steen

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Overige

Geef jij de jonge bewoners met (niet)aangeboren hersenletsel (NAH) een thuisgevoel?

De Witte Steen is een moderne woonwijk gelegen in het Auxiliatrixpark in het buitengebied van Venlo. Hier wonen relatief jonge bewoners met beperkingen al of niet ontstaan uit aangeboren hersenletsel. Wij bieden zorg en activiteiten voor deze bewoners, gericht op productief bezig zijn en het zolang mogelijk zelfstandig individueel wonen.  Het team van De Witte Steen is op zoek naar een nieuwe collega. Wil jij je inzetten voor de best mogelijke zorg van onze bewoners? Vind jij het belangrijk om de cliënt in een zo prettig mogelijke woonomgeving te laten verblijven? Zorg jij samen met je collega's voor een fijne en positieve werksfeer?  Kun jij goed organiseren, ben jij assertief, creatief, geduldig en nieuwsgierig én heb jij een goed gevoel voor humor? Dan ben jij wellicht de collega waarnaar wij op zoek zijn!
 

Wat ga je doen? 
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners van De Witte Steen en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als verzorgende (IG). Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.  
Je: 
- helpt met de ADL-zorg
- draagt zorg voor de medicatie, injecteren, wondzorg en overige verpleegtechnische handelingen 
- begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten  

Wat maakt jou de juiste Verzorgende (IG)? 
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt, samen met je collega’s, op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes.  
Je bent een: 
- gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende 
- goede luisteraar ook als het even niet uitkomt 
- kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s   

Hoe zorgen wij voor jou? 
Als Verzorgende (IG) schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 2.845,21 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.   
Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Het aantal uren per week bespreken we samen met jou.
Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien naar de functie van bijvoorbeeld Coördinator van Zorg en Diensten, Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP) of Verpleegkundige met de daarbij behorende opleiding? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden. 

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een: 
- eindejaarsuitkering van 8,33%  
- vakantiegeld van 8%  
- aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.   
 
Direct solliciteren? 
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.  
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).   

Eerst meer weten?
Heb je gesolliciteerd en wil je een meeloopdag inplannen om sfeer te proeven en/of wil je meer informatie over de functie/organisatie neem dan contact op met onze recruitmentmedewerker Lynn Jeuken via e-mailadres: werkenbij@dezorggroep.nl
Wil je alvast een indruk krijgen van de locatie De Witte Steen, klik dan hier
    
Over De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.   
    
Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.