De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, NAH, De Witte Steen, Zorgappartementen C, Venlo

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan, waarin je onze cliënten met (niet)aangeboren hersenletsel (NAH) een thuisgevoel bezorgt?

In de zorgappartementen van De Witte Steen wonen relatief jonge bewoners. Hun beperkingen zijn ontstaan uit al of niet aangeboren hersenletsel. Het team van zorgappartementen C is een team met collega’s van alle leeftijden. Samen zetten zij zich in om de zorg van de cliënten zo goed mogelijk te organiseren. Daarbij vinden ze het belangrijk om de cliënt in een zo prettig mogelijke woonomgeving te laten verblijven. Met elkaar wordt er voor een fijne en positieve werksfeer gezorgd. Kun jij goed organiseren, ben jij assertief, creatief, geduldig en nieuwsgierig én heb jij een goed gevoel voor humor? Dan ben jij misschien wel de collega waarnaar dit team op zoek is!

Wat ga je doen?  
Als verzorgende IG bij De Witte Steen verricht je, op basis van het individuele zorgplan, alle voorkomende verzorgende taken. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan het lichamelijk, sociaal en geestelijk welbevinden van de cliënten. Je signaleert veranderingen in de (zorg)behoefte van cliënten en stimuleert hen tot zelfredzaamheid. 

Je hebt een signalerende en ondersteunende functie op het gebied van verzorgende  aspecten. Je stelt de cliënt centraal in je dienstverlening. Dat wil zeggen dat je de manier van zorg verlenen zo veel mogelijk afstemt op de persoonlijke situatie van de cliënt en zijn omgeving. Je bent een teamplayer en kunt goed samenwerken met collega’s en andere disciplines. Je hebt affiniteit en/of ervaring met de doelgroep Niet aangeboren en aangeboren hersenletsel en ziet een uitdaging in het zoeken naar en het geven van de juiste zorg aan onze cliënten, waarin de manier van benaderen en communiceren met onze cliënten een hoofdrol speelt. Je draagt mede zorg voor een veilige en prettige woon-werkomgeving.

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?
Jij staat je mannetje en bent een kordate beslisser. Je roeit met de riemen die je hebt en doet dat graag samen met je collega’s.

Je bent een:
·         gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
·         goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
·         kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van € 2.762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.
Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Het aantal uren per week bespreken we samen.
Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van De Witte Steenis een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
·         eindejaarsuitkering van 8,33%
·         vakantiegeld van 8%
·         aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma. 

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Heb je gesolliciteerd en wil je een meeloopdag inplannen om sfeer te proeven en/of wil je meer informatie over de functie/organisatie neem dan contact op met onze recruitmentmedewerker Lynn Jeuken via e-mail: werkenbij@dezorggroep.nl. Lynn vertelt je graag meer over het werk van Verzorgende IG bij De Witte Steen.

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?
Kijk hier voor een overzicht van alle actuele vacatures.
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. 
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.