Sint Jozef wonen en zorg zoekt een

Verzorgende IG, niveau 3 (contractomvang bespreekbaar)

Dienstverband

(contractomvang bespreekbaar)

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Meijel

Werkvelden

Ouderenzorg

Sint Jozef vernieuwt!
Alles is er op gericht om gezamenlijk onze visie “Hier voel ik mij thuis” waar te maken. Dat betekent dat we onze bewoners een fijne, comfortabele laatste levensfase bieden in een kleinschalige omgeving. Een gezellige dag voor onze bewoners staat centraal.

Samen werken we hard aan het moderniseren van ons gebouw.
In januari 2020 gaat de eerste groep bewoners wonen en leven rondom hun nieuwe huiskamer. Vanaf april 2020 zal de verbouwing van alle huiskamers gereed zijn. Daarom zoeken wij nieuwe collega’s die het een uitdaging vinden in een nieuw team onze visie waar te gaan maken.
Wij willen dat onze medewerkers zich thuis voelen. Je werkt in een kleine organisatie en jij doet er echt toe. Daarom:
• Krijg je een bijzondere opstart/scholing met je nieuwe team,
• Heb je regelruimte om samen met je collega’s van de huiskamer een echt thuis te maken
• Zijn er veel scholingsmogelijkheden.
• Wordt initiatief nemen bijzonder gewaardeerd.
• Mag jij jouw talenten volop inzetten.
Je team bestaat uit medewerkers Leefplezier, helpende plus, IG’ers en een verpleegkundige. Daarnaast werk je samen met een verpleegkundig specialist (io), een specialist ouderengeneeskunde en huisartsen.
In de huiskamers wonen bewoners met verschillende ziektebeelden en achtergronden. Voor de meesten heeft dementie de boventoon. Met de komst van de nieuwe Wet Zorg en Dwang zijn onze huiskamer allemaal open. Zorgtechniek zorgt voor veiligheid en vrijheid in het gebouw.
Daarnaast wonen bij Sint Jozef mensen met een somatische grondslag: ook voor dit team zoeken we nog collega’s die samen willen gaan werken aan een zinvolle, fijne dag voor deze bewoners.

Dus: ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging, werk je graag aan/met vernieuwende concepten, in een kleinschalige omgeving en wil jij jouw persoonlijke talenten inzetten om samen met ons te zorgen voor een fijn thuis voor onze bewoners ?

Arbeidsvoorwaarden
Conform de CAO VVT (Verpleging Verzorging en Thuiszorg). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Wil je meer weten?
Voor meer informatie kun je terecht bij Audrey Rinkens (manager zorg) via tel: 077-466 7878 / 06-1472 2249 of a.rinkens@sintjozefwonenenzorg.nl

Heb je belangstelling voor deze functie? Vriendelijk verzoek om een schriftelijke sollicitatie vergezeld van een CV op te sturen naar sollicitatie@sintjozefwonenenzorg.nl