Sevagram zoekt een

Verzorgende IG of Helpende voor de Aanleunwoningen - Maastricht

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg
Verzorgende IG of Helpende voor de Aanleunwoningen
Werk je al een tijdje intramuraal en ben je op zoek naar meer afwisseling en vrijheid? Of wil je vanuit de wijkzorg naar de aanleunwoningen? Misschien is de thuiszorg wel wat voor jou! Samen met een team ga jij je inzetten om ervoor te zorgen dat onze cliënten langer in hun vertrouwde omgeving kunnen wonen. Sluit je als Verzorgende (IG) aan bij ons team!

Werken in de thuiszorg wat voor jou?
In onze extramurale zorg verleen jij zorg aan huis voor de bewoners van onze aanleunwoningen. Jij hebt een unieke functie als verzorgende IG in de directe nabijheid van de thuissituatie van de bewoners. Je levert zorg op maat! Hierdoor kunnen de bewoners langer zelfstandig met behoud van eigen regie in hun vertrouwde omgeving blijven wonen.

Werken in de thuiszorg kent veel vrijheid maar vraagt ook om een verantwoordelijkheidsgevoel en ondernemerschap. Je verleent zorg maar monitort daarbij ook hoe een bewoner zich verder ontwikkelt en anticipeert op verandering. Je weet wat er speelt achter de voordeur en staat in nauwe verbinding met in- en externe collega’s. We leveren persoonsgerichte zorg op een liefdevolle en warme manier. Aspecten als zorg, welzijn en welbevinden, dát is waar het om draait. De wens van de bewoner staat hierin centraal!

Werken vanuit je hart
Natuurlijk willen wij vanuit Sevagram dat jij helemaal op jouw plek zit! Hoe we dat doen? Door te luisteren! Samen gaan we kijken wat het beste bij jou past; aan de slag in de wijk, bij de aanleunwoningen of toch iets anders! Maar we kijken ook naar jouw wensen als het om uren, diensten of doorgroeimogelijkheden gaat. Want bij Sevagram hebben we als moto: Alles wat je aandacht geeft, groeit! En dit past precies bij onze Planetree visie.

Zo maak jij het verschil
  • Het werken in de aanleunwoningen is voor jou de ideale combinatie van de vrijheid en zelfstandigheid van de thuiszorg, en de gezelligheid van het team dicht in de buurt!
  • Jij staat sterk in je schoenen en weet het hoofd koel te houden in drukke en acute situaties.
  • Je hebt affiniteit met een van de doelgroepen; Psychogeriatrie, Somatiek of de thuiszorg.
  • Jij voelt je als een vis in het water binnen een functie die veeal vrijheid en zelfstandigheid kent.
  • Natuurlijk ben jij in het bezit van een diploma Helpende, Verzorgende, Ziekenverzorgende.

Waar kun jij op rekenen?
  • Jij kunt starten, zodra je beschikbaar bent.
  • Samen kijken we naar het aantal uren van je contract!
  • Salaris volgens cao VVT op basis van functie.
  • Een team van enthousiaste collega’s die elkaar ondersteunen, aanvullen en versterken. Jij bent hierin van harte welkom!
  • Sevagram is een grote organisatie. Wij hebben hierdoor voldoende mogelijkheden om je horizon te blijven verbreden.

Zijn we een match?

Dan maken we graag kennis met je! Solliciteer met je CV of neem contact op met onze recruiter Chantal Badal. Je mag haar bellen, appen of mailen via 06 - 430 29 429. of chantal.badal@sevagram.nl

Geen CV? Geen probleem! Laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we om de sollicitatie verder persoonlijk op te pakken.

Tot snel!