Sevagram zoekt een

Verzorgende IG of MMZ 3 én werkbegeleider bij Molenpark in Heerlen

Dienstverband

20 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Vacature leer- werkbegeleider bij Molenpark
Ben jij een Verzorgende IG'er of MMZ 3 die het leuk vindt om de nieuwe generatie te begeleiden en de kneepjes van het vak te leren? Op onze locatie Molenpark in Heerlen zoeken wij uitbreiding van ons team!

Het werken als Verzorgende IG of MMZ 3 bij Sevagram in Heerlen
Als Verzorgende IG of Medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 3 bieden we je bij Molenpark een stabiele en gezellige baan waar je de ruimte krijgt om verder te groeien, maar meehelpt onze BOL en BBL leerlingen te laten groeien! Met jouw ervaring weet je de leerlingen als geen ander wegwijs te maken in deze functie als werkbegeleider op onze huiselijke locatie.

Als werkbegeleider zorg je voor een prettig en veilig leerklimaat op de afdeling. Jij weet als geen ander op de juiste manier de leerlingen te stimuleren, coachen en begeleiden waar nodig. Als werkbegeleider heb je daarnaast een actieve rol in de voortgangsgesprekken, de beoordelingen van leerlingen en weet je knelpunten snel te signaleren tijdens jullie overleg bij het leerlingbord. Je toets hun vaardigheden, maar geeft vooral ook praktische begeleiding bij deze handelingen. Zij moeten immers nog leren.

Mocht het werken als werkbegeleider nog helemaal nieuw voor je zijn wees dan niet bang. We geven jou namelijk ook een opleiding tot werkbegeleider. Dit zijn een aantal cursussen die starten bij de basis.

Als verzorgende IG (28 uur per week):
 • … ondersteun je bij het opstellen en de evaluatie van zorgleefplannen
 • … verzorg, begeleid en verpleeg je bewoners
 • … verricht je verschillende verpleegtechnische handelingen
 • … weet je bewoners te activeren en te stimuleren in hun zelfredzaamheid
 • … ben je het aanspreekpunt voor de bewoners en hun familie
 • … signaleer, interpreteer en adviseer je op basis van jouw medische kennis
Kort om: in deze functie speel je niet alleen een grote rol in het welzijn van onze bewoners, maar ook in de ontwikkeling van onze leerlingen!

Wil jij een indruk krijgen van jouw nieuwe werkplek bij Molenpark?
Binnen de locatie Molenpark wonen met name mensen met een vorm van dementie die continu onze zorg, aandacht en ondersteuning nodig hebben. De zorg voor mensen met een dementie en soms ook onbegrepen gedrag maakt in de komende jaren een ontwikkeling door. Molenpark investeert dan ook in het door-ontwikkelen van een therapeutisch leefklimaat waarbinnen we de zorg voor mensen met onbegrepen gedrag zo optimaal mogelijk kunnen vormgeven. En jij ziet dit echt als een uitdaging!

Molenpark investeert ook actief in het opleiden van nieuwe collega's of het stimuleren van doorgroeimogelijkheden. Het cluster waar jij zou komen te werken is ingericht als leeromgeving waarbinnen welzijnswerkers, helpende, verzorgenden en verpleegkundigen de kneepjes van het vak kunnen leren van ervaren collega's. Andersom hopen wij onze visie op zorg nog beter te laten aansluiten op de toekomst door input van jonge professionals met een scherp oog voor innovatie.

Jouw baan als Werkbegeleider IG bij Sevagram!
 • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor minimaal 28 uur per week;
 • Je komt te werken op een grote locatie met ruim 120 bewoners en 140 collega's waarbij jij het eerste aanspreekpunt bent binnen je cluster;
 • We bieden een open en informele werkplek waar ook gelachen mag worden en je altijd een warm welkom krijgt;
 • Veel ruimte voor opleidingen, trainingen, cursussen en persoonlijke ontwikkeling;
 • Je bent verzekerd van een goed salaris volgens FWG 35 of 40 volgens CAO VVT;
 • Contractmogelijkheden worden in een persoonlijk gesprek met de teammanagers afgestemd;
 • Een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
Overige arbeidsvoorwaarden conform cao VVT.

Wil jij gelijk solliciteren als Werkbegeleider bij Sevagram in Heerlen?
Ben jij net zoals ons enthousiast over het werken binnen Molenpark? Dan ontmoeten wij jou graag! Solliciteren kan heel eenvoudig door je gegevens achter te laten via de solliciteerknop. Wij nemen dan contact met je op om nader kennis te maken, of neem direct contact op met Recruitment door te bellen of te appen naar 06 28 49 59 39

Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Angelien van Honk, BPV Begeleider vertelt je graag meer!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.