Sint Jozef wonen en zorg zoekt een

Verzorgende IG of MMZ richting zorg niveau 3 (m/v)

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Meijel

Werkvelden

Ouderenzorg

Voor onze leerhuiskamer zijn wij op zoek naar

Een verzorgende IG of  MMZ richting zorg niveau 3 (m/v)

Die gaat voor een extra uitdaging en affiniteit heeft met het geven van intensieve begeleiding aan leerlingen.
Zoek jij een afwisselende baan en spreekt het concept kleinschalig wonen jou aan ? Lees dan snel verder en solliciteer!

Sint Jozef is volop in beweging. In september starten we met onze leerhuiskamer waar zowel leerlingen als professionals zich in een gecontroleerde en veilige omgeving op een praktijkgerichte wijze kunnen ontwikkelen en waarbij kwaliteit van zorg aan bewoners gewaarborgd is. Hiermee willen wij bijdragen aan een lerende organisatie waarin ontwikkeling als professional en ontwikkeling als mens hand in hand gaan en oog is voor innovatie en ontwikkeling. Onderwijs wordt steeds meer maatwerk. We verwachten van onze medewerkers dat ze naast hun vakgebied een extra uitdaging zien in het intensief begeleiden van zowel leerlingen als collega’s op onze leerhuiskamer. We zijn benieuwd naar jouw ideeën en inbreng én willen dat jij je helemaal thuis voelt in onze organisatie.

 

Wat kun je verwachten?

We bieden volop ruimte voor persoonlijke en professionele (door)ontwikkeling zodat je functie echt bij je past en waarbinnen je persoonlijke talenten zich verder kunnen ontwikkelen. Je komt terecht in een fijne werksfeer met betrokken collega’s. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT (Verpleging  Verzorging en Thuiszorg). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving ?
Je bent communicatief vaardig, leergierig, flexibel, enthousiast, geduldig, meedenkend en beschikt over een kritisch vermogen en bent bereid tot pionieren in teamverband. Je bent in staat constructief feedback te geven en te ontvangen. Je wil graag kennis overdragen en kan hierbij de ander ruimte geven om de leervraag te stellen en in zijn eigen tempo te leren.

Wij vragen:

  • Je hebt een diploma, vakbekwaamheid en enige ervaring op MBO niveau 3, bijvoorbeeld Verzorgende IG of MMZ.
  • Je bent bereid om de werkzaamheden, diensten en taken van een verzorgende op je te nemen.
  • Je hebt affiniteit met onze doelgroep (bewoners met psychogeriatrische problematiek) en met kleinschalig wonen. Je hebt pas echt een voldaan gevoel wanneer je ‘jouw bewoners’ een fijne dag hebt kunnen geven. Hier zet jij je helemaal voor in.
  • Je hebt sociale vaardigheden zoals tact, inlevingsvermogen en neemt een dienstverlenende houding aan waarin het accent ligt op vraag gestuurd werken en leren.
  • Je onderschrijft onze visie en maakt deze samen met bewoners, familie, vrijwilligers en collega’s waar.

 

Wij verwachten dat jij wil groeien en de volgende vaardigheden wilt ontwikkelen.

  • Coachende vaardigheden
  • Reflectief vermogen
  • Persoonlijk leiderschap
  • Didactische vaardigheden

Wil je meer weten?

Voor meer informatie neem gerust contact met Audrey Rinkens, manager zorg (aaqnwezig ma-di-do-vr), telefonisch: 06-14722249, of per mail: a.rinkens@sintjozef.nl. Het is ook mogelijk om gewoon eens te komen kijken of een dagje mee te lopen.

Interesse?

Stuur je brief met CV per e-mail: sollicitatie@sintjozef.nl