Vivantes zoekt een

Verzorgende IG óf Verpleegkundige in de nachtdienst

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg
Jij bent betrokken en professioneel. Met jouw enthousiasme en veerkracht help je mee bouwen aan persoonsgerichte zorg.

Het zorgen voor onze ouderen is op dit moment belangrijker dan ooit. Dit weet jij als geen ander. Jij gaat dan ook net dat stapje verder. Je helpt jouw cliënten met liefde, zodat er stapje voor stapje vooruitgang wordt geboekt. Samen met hen ga jij op zoek naar de juiste afstemming van zorg en ondersteuning.

Voor onze locatie Olympiastaete zijn wij op zoek naar een enthousiaste Verzorgende IG óf Verpleegkundige in de nachtdiensten!
Binnen locatie Olympiastaete is begin dit jaar gestart geworden met ouderenzorg voor een nieuwe doelgroep.
Het gaat om ouderen met langdurig meervoudige problemen op zowel somatisch, als psychisch en/of psychogeriatrisch vlak die ingrijpen op veel aspecten in hun leven. Dit is samenwerking tussen Levanto en Vivantes.

Zo ziet de functie eruit:
Jij houdt je bezig met het uitvoeren van zorgleefplannen en ZZP-indicaties. Natuurlijk houd je hierbij rekening met de actuele gezondheidscondities van jouw cliënt. Dit doe je door een aantal verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Bang voor naalden ben je niet, het toedienen van bijvoorbeeld medicatie via een injectie is dan ook geen probleem voor jou. Ook het verzorgen van eventuele wonden en het wassen en aankleden van cliënten behoort tot je takenpakket.

Hier ben jij goed in:
  • Jij hebt minimaal een diploma Verzorgende IG (niveau 3) of Verpleegkundige (niveau 4) op zak.
  • Jij bent betrokken en professioneel, met oor én oog voor de behoeftes van de cliënt.
  • Jij neemt initiatief en werkt samen met je collega's naar oplossingen toe.
  • Jij bent flexibel en weet iedere cliënt op zijn of haar gemak te stellen. Wonen en welzijn staat bij jou voorop.
  • Bij voorkeur werk jij de ene week 7 nachten en de andere week ben jij dan vrij. In overleg zijn hierin ook andere combinaties mogelijk.
Dit wordt jouw nieuwe baan, omdat:
  • We na een proeftijd van twee maanden direct overstappen op een contract voor onbepaalde tijd. Ook het aantal contracturen is bespreekbaar. Hier kunnen we flexibel mee omgaan. Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw wensen.
  • Iedere maand storten we een zak digitaal geld op je rekening, dit salaris is ingedeeld in FWG 35 (Verzorgende IG) of FWG 45 (Verpleegkundige). Uiteraard inclusief eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
  • Verder leren? Dat kan! Je kunt namelijk deelnemen aan verschillende trainingen en opleidingen die aansluiten bij jouw behoeftes. 
  • Jij helpt onze ouderen er elke dag het beste van te maken.
Nog vragen?
Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met Britt de Zwart, recruiter. Dat kan via 046 820 08 40 of via b.dezwart@vivantes.nl. Op onze website vind je daarnaast ook ervaringen van onze medewerkers, wat ons als Vivantes zo aantrekkelijk maakt én een lijst met andere vacatures! Hier kun je ook direct je cv en motivatie uploaden. Weten we ook wie jij bent!