Cicero Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG of Verpleegkundige Revalidatieafdeling 't Brook (Voerendaal, 20-32 uur per week)

Dienstverband

20-36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Voerendaal

Werkvelden

Ouderenzorg

Kom jij als verzorgende IG of verpleegkundige (20-36 uur per week) tot je recht in de dynamiek van revalidatie en herstelzorg? En wil jij onze revalidatiecliënten de beste zorg en ondersteuning bieden en daarmee bijdragen aan het activeren van de eigen regie of beter gezegd: ga je ‘zorgen met de handen op de rug’? Dan is deze vacature bij revalidatieafdeling ‘t Brook in Voerendaal misschien wel dé baan voor jou!

Wat ga je doen?
Als zorgprofessional bij Cicero Revalidatie en Herstelzorg ondersteun en motiveer je de cliënt in het revalidatieproces zodanig dat ze weer snel en veilig naar huis kunnen gaan. Je werkt hierin samen met andere zorgprofessionals en behandelaren. Je gaat praktijkervaring opdoen met verschillende aandoeningen en je voert zorgtaken uit.

Naast zorgtaken verleen je ook medisch-technische zorg en je maakt gebruik van moderne zorgtechnologie. Je bent een duizendpoot en je draait je hand niet om voor het voeren van de administratie of het voeren van gesprekken met familie en andere zorgverleners. Dat hoort er namelijk ook bij! Je werkt bij ons in een multidisciplinair team waardoor je snel veel leert.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over het diploma tot verzorgende IG of verpleegkundige Mbo-niveau 4.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan in de ouderenzorg of hebt hier in ieder geval veel affiniteit mee.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en je wilt je graag verder ontwikkelen in je vakgebied.
 • Je bent flexibel ten aanzien van werkdagen (maandag t/m zondag) en werktijden (je werkt alle diensten, zowel vroege, late, als nachtdiensten).

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een aantrekkelijk salaris op basis van je opleidingsniveau en relevante ervaringsjaren:
 • verzorgende IG: functiegroep 40, minimaal € 2.461,95 bruto per maand en maximaal € 3.417,15 bruto per maand op basis van 36 uur per week.
 • verpleegkundige: functiegroep 45, minimaal € 2.620,33 bruto per maand en maximaal € 3.754,41 bruto per maand op basis van 36 uur per week.
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand)
 • Korting op je sportschoolabonnement en zorgverzekering.
 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike).
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.
 • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare cliënten.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Waar kom je te werken?

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.
Revalidatieafdeling ’t Brook
Je gaat werken in een jong, dynamisch en professioneel team waar veel ruimte is voor jou als zorgprofessional om je verder te ontwikkelen en groeien. Het is een uitdagende baan om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent! De werksfeer is top en er wordt ook genoeg samen gelachen.

Direct solliciteren?

Klik op de button 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier in! We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.