Proteion zoekt een

Verzorgende IG of Verpleegkundige voor de terminale nachtzorg

Dienstverband

ca. 10 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Horn Sint Odiliënberg Heythuysen Maasbracht Venlo Velden Reuver Blerick Tegelen Horst Sevenum Helden Baarlo Venray Gennep

Werkvelden

Thuiszorg

We vertellen je graag wat meer
In de terminale nachtzorg gaat het om het leveren van “warme” zorg in de laatste dagen van het leven van je cliënt. Je bent er voor de cliënt en zijn of haar mantelzorgers in deze lastige fase. Dit doe je bij de cliënt thuis, waarbij ook de zorgvraag verschilt per cliënt. Je werkt ’s nachts in diensten van zeven tot acht uur per nacht. Van verzorging in het begin van de terminale fase tot begeleiding vlak voor en tijdens het overlijden. In deze fase bouw je een bijzonder contact op met de cliënt.

Daarom pas jij bij Proteion
Je bent een ervaren verzorgende IG of verpleegkundige. Niet alleen wat je kunt is belangrijk, maar vooral wie je bent. Met jou in ons team komt er een zelfstandige verpleegkundige bij die een verschil kan maken. Voor alle betrokkenen ben je een waardevol aanspreekpunt en weet je rust te creëren en bewaren in elke situatie. Voor naasten ben je steun in een emotionele periode, je weet ze op de juiste manier te begeleiden. Jouw respect voor de cliënt en de situatie geeft hen vertrouwen en rust.

Wat hebben we jou te bieden?
We bieden jou ales verzorgende IG een contract voor onbepaalde tijd en bruto maandsalaris in FWG 40 met een maximum van € 2971,05 bij een dienstverband van 36 uur per week. Voor een verpleegkundige is FWG 45 van toepassing met een maximum van € 3264,29. En een eindejaarsuitkering van 7,45%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Natuurlijk bieden wij ook een reis-en onkostenvergoeding.

Jouw team
Het terminale nachtzorgteam wordt ingezet in het hele werkgebied van Proteion. Grofweg betekent dit dat je in Noord-en Midden-Limburg werkzaam bent. Je komt terecht in een team van in totaal 3 vaste collega’s verzorgende IG en verpleegkundige. Werken in terminale nachtzorg betekent dat je regelmatig afscheid moet nemen van je cliënt en je nieuwe cliënten begeleidt. Je kunt hierbij altijd op je collega’s terugvallen. We zijn er voor elkaar. Binnen ons team is geen dag hetzelfde     

Er voor haar zijn tot het einde. Dat is gewoon bijzonder.
 

Heb je een vraag over deze vacature?
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennis maken? Solliciteer dan via onderstaande knop of bel Sanne Vousten op 06-52669166.