Sevagram zoekt een

Verzorgende IG of verpleegkundige voor vaste nachtdienst Hospice (palliatieve zorg)

Dienstverband

0 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Het tactisch bij elkaar brengen van gast en familie is heel belangrijk in jouw rol binnen de palliatieve zorg

Werken binnen ons Hospice
Van onschatbare waarde zijn in de laatste levensfase van onze gasten. Hier gaat jouw zorghart sneller van kloppen! Samen met je collega’s verpleegkundigen, verzorgenden en de ondersteuning van vrijwilligers bied jij 24-uurs palliatieve terminale zorg. Je draagt bij aan het creëren van een liefdevol thuis voor ernstig zieke mensen wanneer verzorgen in hun eigen vertrouwde omgeving niet meer mogelijk is. Naast de lichamelijke verzorging is er binnen de hospices veel aandacht voor de geestelijke, spirituele zorg en begeleiding van onze gasten en familie. Jij hebt hier aandacht voor en biedt de ondersteuning die zij nodig hebben. Op een respectvolle wijze weet jij te bemiddelen en een luisterend oor te bieden voor de gast en hun naasten. In deze functie hebben we mogelijkheden voor maximaal 24 uur per week.

Welk salaris verdien je als verpleegkundige of verzorgende IG bij Sevagram?
Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT 2022-2023.
  • In de functie van verzorgende IG kun jij rekenen op een salaris volgens FWG 40 €2620,33– € 3417,155 bruto per maand op basis van 36 uur. In maart en oktober 2024 volgt hier bovenop nog een cao-verhoging van ieder 2,5%.Voor de functie van verpleegkundige is dit FWG 45 €2.783,27– €3.754,41 bruto per maand.
  • Daarnaast kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren bij een fulltime dienstverband.
  • We bouwen graag samen aan een langdurige arbeidsrelatie.

Overige arbeidsvoorwaarden conform Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT)

Dit breng jij mee
  • Het gevoel voor het geven van één op één aandacht zit in jouw DNA
  • Als verpleegkundige heb jij affiniteit met palliatieve zorg. Ben je verzorgende IG? Op dit moment zijn wij op zoek naar een verzorgende IG die al ervaring heeft met palliatieve zorg. Dit is dus een vereiste voor deze vacature.
  • Jij kunt goed zelfstandig werken en klinisch denken
  • Jouw voorkeur gaat uit naar het werken in vaste nachtdienst. Maximaal aantal nachten per maand volgens de arbeidstijdenwet en cao VVT
  • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma verzorgende IG of wel mbo-verpleegkundige met geldige BIG-registratie

Wil jij solliciteren op deze vacature binnen ons Hospice in Valkenburg?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button om jouw gegevens achter te laten.

Heb je eerst nog wat vragen of wil je nog meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Dominique Wintels (Coördinator zorg en welzijn) via 06 28 45 52 59.

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.