Sevagram zoekt een

Verzorgende IG of verpleegkundigen, locatie Plataan afdeling cognitieve revalidatie

Dienstverband

Uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

De afdeling cognitieve revalidatie is gehuisvest op de locatie Plataan. Voor deze functie heb jij affiniteit met cliënten met cognitieve stoornissen en ben je een zorgprofessional die in straat is de revaliderende cliënt te begeleiden naar zelfstandigheid.

Wij zoeken als aanvulling op ons team binnen Plataan meerdere enthousiaste:

Verzorgenden IG, mbo-verpleegkundigen & hbo-verpleegkundigen

Als verzorgende IG / klantkenner werk je mee in de dagelijkse begeleiding, verzorging en revalidatie van de cliënten en coördineer je de multidisciplinaire zorg. Je bent betrokken, accuraat, zelfstandig en professioneel. Je hebt oog voor de wensen van de cliënt en het leveren van kwaliteit van zorg is jouw uitgangpunt. Je kunt herstelgericht denken en je bent in staat om van ieder zorgmoment een revalidatie moment te maken. Verder ben je verantwoordelijk voor alle administratieve processen rondom de cliënt.

Als mbo-verpleegkundige coach je de cliënt door het revalidatieproces heen. Je verricht verpleegtechnische handelingen, zorghandelingen en helpt bij de ADL. Een balans tussen deze twee aspecten zie je als een uitdaging. Je stelt samen met het medische team en de cliënt een revalidatieplan op waarin je de wensen van de cliënt respecteert. Samen met andere disciplines streef je naar zorgvuldige naleving van het behandelplan en stem je de zorg af. Je stimuleert, motiveert en activeert cliënten om zelfredzaamheid te vergroten. Je observeert en rapporteert over de veranderingen bij de cliënt en neemt een actieve rol in het team ter verbetering van kwaliteit van de afdeling.

Als hbo-verpleegkundige lever jij een concrete bijdrage aan de missie en visie van Sevagram door met bezieling de kwaliteit van leven van de cliënten te vergroten. Je zorgt dat het revalidatieproces van opname tot ontslag goed verloopt. Dit doe je onder andere door de dagelijkse verzorging van de cliënt aan de hand van een behandelplan. Je verricht complexe verpleegtechnische handelingen in jouw specialisme. Meedenken over verbetering met betrekking tot kwaliteit behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Jij hebt visie op revalidatie en jij denkt en bouwt mee aan revalidatie voor de toekomst.

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Je hebt oog voor de wensen van de cliënt en bent in staat om samenwerkingsrelaties aan te gaan met de zorgprofessionals en de cliënten;
 • Je beschikt over assertiviteit, uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede dosis inlevingsvermogen;
 • Je hebt feeling voor het omgaan met cliënten met cognitieve stoornissen;
 • Jij bent in het bezit van een BHV diploma of bereidt deze nog te behalen;
 • Jij bent bereid tot werken in alle voorkomende diensten;
 • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma verzorgende IG, mbo-verpleegkundige of hbo-verpleegkundige.

Waar kun jij op rekenen?

 • Direct een vast dienstverband is bespreekbaar;
 • Salaris conform cao VVT op basis van de functie waarin je wordt benoemd;
 • De kans om onderdeel uit te maken van de transitie die de locatie Plataan doormaakt, de locatie Plataan is in beweging en blijft in beweging;
 • Ruimte om onze uitbreiding in goede banen te leiden in een uitdagende en vernieuwende omgeving;
 • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Matchen we?

Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Vertel ons in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt en waarom je nou juist bij ons wilt komen werken. Eerst nog wat vragen? Dan staan Maria van den Hove en Joze Huijnen, Teammanagers zorg, je graag te woord.

* Het overleggen van een geldige VOG maakt onderdeel uit van de benoemingsprocedure.
**Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.