Sevagram zoekt een

Verzorgende IG of verpleegkundigen, locatie Plataan afdeling ELV

Dienstverband

Uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

De ELV afdeling is gehuisvest op de locatie Plataan. Dit is een afdeling waar 24/7 cliënten opgenomen kunnen worden. De cliënten kunnen worden doorverwezen vanuit de thuissituatie door de huisarts, door de SEH of door de HAP. Het gaat hierbij om cliënten die op leeftijd zijn en die tijdelijk niet thuis kunnen verblijven.

Wij zoeken als aanvulling op ons team binnen Plataan meerdere enthousiaste:

Verzorgenden IG, mbo-verpleegkundigen & hbo-verpleegkundigen

De sleutelbegrippen voor deze afdeling zijn activering en zelfregie. Voor alle betrokkenen is het helder dat het om een afgebakend kortdurend tijdspad gaat. Tijdens het verblijf ligt de nadruk daarom op triage en screening. Verder wordt er nauw samengewerkt met ketenpartners die zorg in de thuissituatie of waar nodig vervolgtrajecten met een (tijdelijk) verblijf kunnen bieden na het verblijf op de ELV afdeling.

Zo maak jij het verschil!

Je voelt als geen ander aan waar de cliënt behoefte aan heeft en probeert ten allen tijde in deze behoefte te voorzien. Je levert een betekenisvolle bijdrage aan het stimuleren van de zelfzorg en/of herstel van onze cliënten. De nauwe samenwerking met jouw team maakt dat jij je betrokken en verantwoordelijk voelt voor de volledige zorgverlening en continuïteit ervan. Jij gaat met een warme en respectvolle manier om met onze cliënten en jouw collega’s. Naast de juiste kennis en vaardigheden heb jij ook de juiste instelling. Het nemen van initiatieven en meedenken met het team, daar sta en ga jij voor. Met jouw creatieve geest en vernieuwende ideeën maak jij het verschil!

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Je bent iemand waar het team en de cliënten op kunnen rekenen;
 • Jij staat sterk in je schoenen en weet de rust te bewaren in drukke en acute situaties;
 • Je bent goed in staat om de cliënt op respectvolle wijze te ontvangen, te begeleiden en triage kenmerken in kaart te brengen;
 • Jij bent in het bezit van een BHV diploma of bereidt deze nog te behalen;
 • Jij bent bereidt tot werken in alle voorkomende diensten;
 • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma verzorgende IG, mbo-verpleegkundige of hbo-verpleegkundige.

Waar kun jij op rekenen?

 • Direct een vast dienstverband is bespreekbaar;
 • Salaris conform cao VVT op basis van de functie waarin je wordt benoemd;
 • De kans om onderdeel uit te maken van de transitie die de locatie Plataan doormaakt, de locatie Plataan is in beweging en blijft in beweging;
 • Ruimte om onze uitbreiding in goede banen te leiden in een uitdagende en vernieuwende omgeving;
 • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Matchen we?

Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Vertel ons in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt en waarom je nou juist bij ons wilt komen werken. Eerst nog wat vragen? Dan staan Maria van den Hove en Joze Huijnen, Teammanagers zorg, je graag te woord.

* Het overleggen van een geldige VOG maakt onderdeel uit van de benoemingsprocedure.
**Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.