Vivantes zoekt een

Verzorgende IG, Olympiastaete

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg
Als verzorgende IG ben jij betrokken en professioneel. Met jouw enthousiasme en veerkracht help je mee bouwen aan persoonsgerichte zorg.

Het zorgen voor onze ouderen is op dit moment belangrijker dan ooit. Dit weet jij als geen ander. Als Verzorgende IG ga jij dan ook net dat stapje verder. Je helpt jouw cliënten met liefde, zodat er stapje voor stapje vooruitgang wordt geboekt. Samen met hen ga jij op zoek naar de juiste afstemming van zorg en ondersteuning.

Voor onze locatie Olympiastaete zijn wij op zoek naar een enthousiaste Verzorgende IG! Samen met LEVANTOgroep zijn we gestart met een nieuwe doelgroep. Het gaat om de ouder wordende cliënt die ondersteuning en begeleiding nodig heeft op zowel somatisch, als psychisch en/of psychogeriatrisch vlak. Binnen Olympiastaete komen 44 cliënten te wonen waar we onze krachten samen bundelen.

Lees hier meer over LEVANTOgroep en Vivantes.

Zo ziet de functie eruit:
Jij houdt je bezig met het uitvoeren van zorgleefplannen en ZZP-indicaties. Natuurlijk houd je hierbij rekening met de actuele gezondheidscondities van jouw cliënt. Dit doe je door een aantal verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Bang voor naalden ben je niet, het toedienen van bijvoorbeeld medicatie via een injectie is dan ook geen probleem voor jou. Ook begeleid, assisteer en stimuleer je cliënten bij ADL- en HDL-activiteiten.

Hier ben jij goed in:
 • Jij hebt minimaal een diploma Verzorgende IG (niveau 3) op zak. Ervaring is natuurlijk altijd goed, maar geen vereiste.
 • Jij bent betrokken en professioneel, met oor én oog voor de behoeftes van de cliënt.
 • Je hebt kennis van psychopathologie en daarbij ook affiniteit met de ouder wordende cliënt met een psychiatrische en/of verslavingsachtergrond.
 • Je hebt het vermogen om te gaan met weerstanden bij de verzorging en ondersteuning van cliënten in ADL/HDL activiteiten.
 • Jij neemt initiatief en werkt samen met je collega's naar oplossingen toe.
 • Jij bent flexibel en weet iedere cliënt op zijn of haar gemak te stellen. Ook kun je goed omgaan met weerstand bij verzorging en ondersteuning.
Dit wordt jouw nieuwe baan, omdat:
 • Je iets gaat betekenen voor bijzondere, kwetsbare mensen met psychiatrische of psychosociale problemen. Zodat zij weer van het leven kunnen genieten.
 • We na een proeftijd van twee maanden direct overstappen op een contract voor onbepaalde tijd. Ook het aantal contracturen is bespreekbaar. Hier kunnen we flexibel mee omgaan. Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw wensen.
 • Iedere maand storten we een zak digitaal geld op je rekening, dit salaris is ingedeeld in FWG 35. Uiteraard inclusief eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
 • Verder leren? Dat kan! Je kunt namelijk deelnemen aan verschillende trainingen en opleidingen die aansluiten bij jouw behoeftes. 
 • Jij helpt onze ouderen er elke dag het beste van te maken.
Nog vragen?
Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met Berit Varekamp, recruiter. Dat kan via 06- 283 343 36 of via berit@farrow.nl. Op onze website vind je daarnaast ook ervaringen van onze medewerkers, wat ons als Vivantes zo aantrekkelijk maakt én een lijst met andere vacatures! Hier kun je ook direct je cv en motivatie uploaden. Weten we ook wie jij bent!