LEVANTOgroep zoekt een

Verzorgende IG Koepelhof Maastricht

Dienstverband

16 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Verzorgende IG
16-36 uur/uren in overleg
Koepelhof Maastricht/ Olympiastaete Geleen

Wij bieden ondersteuning op gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg in de vorm van ambulante begeleiding, beschermd wonen, crisisopvang, vrouwenopvang en participatie voor zowel jongeren als volwassenen. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en als volwaardig burger deel uit kunnen maken van de maatschappij. Zoveel mogelijk op eigen kracht.

Voor onze locatie Koepelhof in Maastricht en Olympiastaete zijn wij op zoek naar enthousiaste Verzorgende IG'ers! Het gaat om de ouder wordende cliënt die ondersteuning en begeleiding nodig heeft op zowel somatisch, als psychisch en/of psychogeriatrisch vlak.

Zo ziet de functie eruit:

Jij houdt je bezig met het uitvoeren van zorgplannen en ZZP-indicaties. Natuurlijk houd je hierbij rekening met de actuele gezondheidscondities van jouw cliënt. Dit doe je door een aantal verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Bang voor naalden ben je niet, het toedienen van bijvoorbeeld medicatie via een injectie is dan ook geen probleem voor jou. Ook begeleid, assisteer en stimuleer je cliënten bij ADL- en HDL-activiteiten.

Hier ben jij goed in
  • Jij hebt minimaal een diploma Verzorgende IG (niveau 3) op zak. Ervaring is natuurlijk altijd goed, maar geen vereiste.
  • Jij neemt initiatief en werkt samen met je collega's naar oplossingen toe.
  • Je hebt affiniteit met de ouder wordende cliënt in de psychiatrische doelgroep
  • Jij bent flexibel en weet iedere cliënt op zijn of haar gemak te stellen. Ook kun je goed omgaan met weerstand bij verzorging en ondersteuning.
Wat kan je van LEVANTOgroep verwachten?

Naast salaris volgens cao GGZ (FWG 40, min. € 2.325,- en max. € 3.241,- op basis van 36 uur), ontvang je een eindejaarsuitkering, een vergoeding voor woon-werkverkeer en een goede pensioenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit.

Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroep centraal. Zo start je je carrière bij LEVANTOgroep met een introductieprogramma en heb je tijdens je loopbaan veel keuze uit verschillende trainingen.

Wil jij je talenten inzetten voor onze cliënten?

Solliciteer via onderstaande link:

https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/204928

Voor vragen kun je contact opnemen met afdeling HR [088-7077600]