LEVANTOgroep zoekt een

Verzorgende IG Olympiastaete Geleen

Dienstverband

20 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Verzorgende IG
20-24 uur/uren in overleg
Olympiastaete Geleen

In 2021 hebben LEVANTO Zorggroep en Vivantes Zorggroep een samenwerking gestart op locatie Olympia Staete te Geleen. Een samenwerking waarin we samen zorgdragen voor de psychische kwetsbare cliënt met somatische aandoeningen. Een locatie van 44 bewoners met een gemiddelde leeftijd variërend van 42 tot 92 jaar oud. Een thuis voor cliënten die verpleegkundige zorg nodig hebben maar ook hun leven daarom heen vorm willen geven. Ondersteuning waar nodig, zelfstandig waar kan.

Juist deze combinatie maakt deze werkplek uniek in de zorg, niet alleen maar oog voor verzorging maar ook voor het welzijn en de behoeftes van onze bewoners.

Dat is onze missie, ouder worden met behoudt van eigen regie. De zorg afgestemd op de behoeften van onze cliënten. Voor onze locatie Olympiastaete te Geleen zijn wij op zoek naar enthousiaste Verzorgende IG'er!

Zo ziet de functie eruit:

Jij houdt je bezig met de dagdagelijkse zorg van de cliënten. De ene keer ben je in de weer met allerlei hulpmiddelen om iemand te verzorgen en de andere keer maak je een praatje met iemand terwijl deze zichzelf verzorgt of regel je zaken voor de cliënt die hiertoe zelf niet meer in staat is. De zorg die je levert is niet alleen lichamelijk maar ligt vooral ook op het gebied van aandacht en welzijn van de cliënten die bij ons wonen. Je werkt samen in een team met verpleegkundigen, gastvrouwen en welzijnswerkers die zorgen voor een aangenaam en comfortabel leefklimaat op de plaats waar de cliënten WONEN en jij werkt!

Hier ben jij goed in:
  • Jij hebt minimaal een diploma Verzorgende IG (niveau 3) op zak. Ervaring is natuurlijk altijd goed, maar geen vereiste.
  • Jij neemt initiatief en werkt samen met je collega's naar oplossingen toe.
  • Je bent flexibel in het uitvoeren van je taken en afstemming met collega's;
  • Jij signaleert, acteert en communiceert. Je bent niet handelingsverlegen en durft te vragen als je iets niet weet of durft.
  • Je hebt affiniteit met de ouder wordende cliënt in de psychiatrische zorg;
  • Het creëren van een "thuis" voor cliënten en aansluiten bij de behoeftes en het niveau van de cliënt.
Ben je benieuwd hoe zo'n dag eruitziet, bel ons voor meer informatie of kom een kijkje nemen op onze locatie, want geen dag is hier hetzelfde!

Wat kan je van LEVANTOgroep verwachten?

Naast salaris volgens cao GGZ (FWG 40, min. € 2.325,- en max. € 3.241,- op basis van 36 uur), ontvang je een eindejaarsuitkering, een vergoeding voor woon-werkverkeer en een goede pensioenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit.

Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroep centraal. Zo start je je carrière bij LEVANTOgroep met een introductieprogramma en heb je tijdens je loopbaan veel keuze uit verschillende trainingen.

Wil jij je talenten inzetten voor onze cliënten?

Solliciteer via onderstaande link:

https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/25777

Voor vragen kun je contact opnemen met afdeling HR [088-7077600]