Zuyderland zoekt een

Verzorgende IG, Parc Glana Geleen (kleinschalig wonen)

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg

Welkom in het team

Sinds vorig jaar zijn onze afdelingen van Zorgcentrum Glana verhuisd naar Parc Glana in Geleen, waar de afdelingen verdeeld zijn over negen woningen voor zowel somatiek als psychogeriatrie. In iedere woning bevinden zich 2 x 7 cliënten, eenieder met zijn accommodatie. Alle cliënten hebben 24 uur per dag, 7 dagen per week bescherming, verpleging en intensieve zorg nodig. Binnen deze woningen worden de cliënten dan ook dagelijks geholpen het maximale uit het leven te halen. Door de dagelijkse zorg die ze krijgen wordt er bijgedragen aan het lichamelijke en geestelijk welzijn. De teams bestaan uit meerdere collega’s, die elk een hart voor de cliënten hebben en continu bezig zijn met kwaliteitsverbetering van de zorg.

Wat neem je mee?

 • Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG-niveau 3.
 • Wie jij bent en wat je belangrijk vindt? Dat bespreken we tijdens een persoonlijk gesprek!

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Alle uren zijn bespreekbaar.
 • Een bruto maandsalaris in FWG 35 van € 2.279, - tot € 3.276, - bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw relevante werkervaring.
 • Indien de cursus tot Eerstverantwoordelijk Contact Verzorgende succesvol wordt afgerond, wordt een inschaling van FWG 40 toegekend (€2.391,- tot €3.484,-)
 • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%), Cao Ziekenhuizen.

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW).
 • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON.
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis).
 • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.
 • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals loopbaanadvies en andere leuke activiteiten.

Ook jouw ontwikkeling staat bij ons niet stil!

Door ons brede scala aan zorg zijn er volop kansen om jezelf te blijven uitdagen. Neem zelf de regie met je persoonlijke ontwikkelingsplan, ga in gesprek met onze loopbaanadviseurs of maak gebruik van de diverse mogelijkheden die de organisatie je te bieden heeft, denk bijvoorbeeld aan (verkorte) opleidingen, een werkbegeleiderscursus, palliatieve training, klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied (bijvoorbeeld omgaan met familiekwesties), verdieping in verschillende aandachtsgebieden (bijvoorbeeld mondzorg, HKM, ergo, Arbo) of de mogelijkheid om symposia te bezoeken.

‘Met een verfrissende blik en aandacht voor anderen staan wij samen voor de beste zorg in de regio.’

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met Recruiter Fabiënne via 06-82853197 (ook whatsapp) of f.dizy@zuyderland.nl.

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.