Cicero Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, Parkinson zorgafdeling (Brunssum, 24-32 uur per week)

Dienstverband

24-32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Verzorgende IG, Parkinson zorgafdeling (Brunssum, 24-32 uur per week)

Wil je werken op een zorgafdeling die gespecialiseerd is op het gebied van de ziekte van Parkinson, maar ook zorg biedt aan PG-, somatische, en CVA-cliënten? Solliciteer dan snel als verzorgende IG (24 tot 32 uur per week) bij afdeling De Plataan van zorgcentrum Schuttershof in Brunssum. Bij deze afdeling staat de cliënt centraal, is de medewerker cruciaal en is er aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling!

Wat ga je doen?
Afdeling De Plataan is een gespecialiseerde zorgafdeling die intensieve en gerichte zorg biedt aan Parkinsonpatiënten. Daarnaast biedt zij zorg aan PG-, somatische, en CVA- cliënten. Door de diversiteit aan zorgvragen is geen dag hetzelfde en heb je iedere dag een nieuwe uitdaging als verzorgende IG.

Als verzorgende IG voer je een aantal verpleegtechnische handelingen uit, zoals het geven van een injectie of het verzorgen van katheters. Ook het toedienen van medicatie of het verzorgen van wonden behoren tot je werkzaamheden. Als er zich veranderingen bij de cliënt voordoen, signaleer je die tijdig. Daar waar dat nodig is bied je psychosociale begeleiding. Ten slotte zie je toe op de kwaliteit van zorg en begeleid en informeer je cliënten, familie en relaties van cliënten, maar je verricht ook administratieve taken.

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over het diploma verzorgende IG-niveau 3 of gelijkwaardig (bijvoorbeeld diploma ziekenverzorgende) en je beschikt over een erkend certificaat van Deelkwalificatie 304, verplegende elementen.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan in de ouderenzorg en beschikt over een heldere en eigentijdse kijk op de ziekte van Parkinson en somatische ouderenzorg.
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en je wilt je graag verder ontwikkelen in je vakgebied.
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden en je gaat respectvol om met cliënten, collega's en familie. Als verzorgende IG ben je ook in staat om op een coachende wijze collega’s te ondersteunen en te begeleiden.
  • Je bent flexibel ten aanzien van werkdagen (maandag t/m zondag) en werktijden (je werkt alle diensten, zowel vroege, late, als nachtdiensten).

Wat bieden wij jou?
Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd. De functie Verzorgende IG wordt gehonoreerd volgens cao VVT Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg in functiegroep 40 (minimaal € 2.068,21 bruto per maand en maximaal € 3.060,18 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Daarnaast wordt een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht (na aanname) en worden originele relevante diploma's gecontroleerd.

Direct solliciteren?
Klik op de knop "Solliciteer direct" om meteen te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.