De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, PG plus woning, Hof te Berkel, Horst

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Horst Venray

Werkvelden

Ouderenzorg

Word jij die inspirerende collega in de PG Plus woning?

De groepswoning is bedoeld voor cliënten met een functionele indicatie voor verblijf en behandeling op psychogeriatrische grondslag in combinatie met psychiatrische problematiek en voor cliënten met dementie waarbij zich ernstige gedragsproblemen ontwikkelen. De zorgbehoefte is bepalend voor de opname, niet de aandoening en/of leeftijd. Er wonen 6 of 7 cliënten binnen de PG plus woningen van Hof te Berkel en Vincentiushof. Binnen deze PG plus woningen wonen cliënten bij wie ernstige gedragsproblemen kunnen ontwikkelen. Zie jij de uitdaging in het begrijpen van onbegrepen gedrag? Kun jij in een dynamische omgeving "out off the box" denken en handelen? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners van de PG plus woningen van Hof te Berkel of Vincentiushof en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als Verzorgende IG. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.
Je:

  • helpt met de ADL-zorg
  • verricht verpleegtechnische handelingen
  • begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten 

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 2.845,21 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Het aantal uren per week bespreken we samen. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van Hof te Berkel of Vincentiushof is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:

  • eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt, samen met je collega’s, op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes. Affiniteit met deze specifieke doelgroep van geronto-psychiatrische cliënten is noodzakelijk. Je hebt kennis van en ervaring met psychiatrische en psycho-geriatrische ziektebeelden en onbegrepen gedrag of bent bereid je hier verder in te ontwikkelen. Je bent bereid om vraaggericht te werken, in staat tot relativeren en reflecteren en bent flexibel inzetbaar. Je bezit sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang met cliënten en hun relaties. 
Je bent een:

  • gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende; heb je een andere opleiding de raakvlakken heeft met de zorg, dan gaan we ook graag het gesprek met jou aan
  • goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
  • kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de organisatie? Neem dan contact op met Recruitment Medewerker, Marije van Delft, via: werkenbij@dezorggroep.nl 
Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met teamcoach Cor Kessels, telefoonnummer 06-14378349 (Hof te Berkel) of teamcoach Noud Arts, telefoonnummer 06-83108553 (Vincentiushof).

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

Over De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.