Sevagram zoekt een

Verzorgende IG Psychiatrie locatie de Regenboog in Heerlen

Dienstverband

24/28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Bouw jij mee aan de toekomst van de Regenboog? Wij zijn op zoek naar verzorgenden IG (24-28 uur) die het leuk vindt om te werken binnen de ouderenpsychiatrie binnen De Regenboog te Heerlen. Ga jij deze uitdaging aan?

Voor jou:

  • Goed salaris tot maximaal €3060,18 bruto per maand;
  • Werken in een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s;
  • Ruimte voor ontwikkeling;
  • Twee maanden vooruit inzicht in jouw rooster welke wordt samengesteld in overleg met jou en je collega’s en waarin er ruimte is voor een vaste vrije dag;
  • Een structurele baan met uitzicht op vast dienstverband na een jaar;
  • Pensioenregeling, onregelmatigheidstoeslag en een eindejaarsuitkering.

Van jou:

  • Mbo diploma verzorgende IG niveau 3;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken binnen teams voor ouderen met een psychische stoornis en/of wilt je hierin (verder) ontwikkelen;
  • Jij hebt een flexibele en proactieve houding waardoor je net dat stapje extra zet voor onze bewoners;
  • Werken in wisselende diensten is voor jou geen probleem.

Jouw koers

De Regenboog wordt het expertisecentrum voor psychiatrische verpleeghuisbewoners binnen Sevagram. Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die mee willen bouwen aan dit nieuwe centrum. Uiteraard ontvang jij een goed salaris, een onregelmatigheidstoeslag en gaan we het liefst een langdurige samenwerking met je aan!

Wat ga jij doen als verzorgende IG?

Als verzorgende IG binnen de Regenboog ben je verzekerd van een veelzijdige en uitdagende baan. Je werkt intensief samen met collega’s van verschillende disciplines waarbij jullie je iedere dag opnieuw inzetten om onze bewoners een mooie dag te bezorgen.

Vanuit jouw functie ben jij eerste aanspreekpunt voor een aantal bewoners en hun familie. Je onderhoudt op een warme manier het contact met hen en bouwt hierdoor een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt ervoor dat jij weet wat er speelt en je hier zo goed mogelijk op kunt inspelen. Daarnaast dien je als vraagbaak voor collega’s en leerlingen en onderhoud je contacten met de artsen.

Als verzorgende IG geeft het werken met de doelgroep psychiatrie jou energie. Je vindt het leuk om de bewoners te helpen hun zaken weer zelf op te pakken. Begrippen als resocialiseren, zorgen met de handen op de rug en eigen regie zijn voor jou niet wereldvreemd. Omdat je in deze functie ook te maken krijgt met de psychische en sociale aspecten van de zorg is het belangrijk dat je sterk in je schoenen staat. Dagelijks voer je gesprekken met de bewoners. Deze kunnen gaan over de zorg zelf, maar ook betrekking hebben op alledaagse onderwerpen.

Waar ga jij werken?

Jij komt te werken bij Sevagram locatie de Regenboog in Heerlen. Binnen Sevagram neemt De Regenboog een bijzondere positie in, omdat het zorgcentrum zorg biedt aan cliënten waarbij psychiatrische en/of psychosociale aandoeningen op de voorgrond staan. Binnen Sevagram ondersteunen en faciliteren we jou om verder te groeien. We bieden passende leer-en ontwikkelmogelijkheden op maat. Zo kun jij de beste zorg leveren voor onze bewoners; Mensgerichte zorg wel te verstaan! Want dat is waar wij ons bij Sevagram op onderscheiden. Aspecten als zorg, welzijn en welbevinden, dát is waar het om draait.

Pak het moment!

Wil jij als verzorgende IG hét verschil maken voor onze bewoners met een psychiatrische zorgvraag? Dan heten we jou van harte welkom in ons team! 

Wil jij solliciteren voor deze functie als verzorgende IG in Heerlen? Dat kan heel eenvoudig via de sollicitatieknop.

Heb je eerst wat vragen? Of wil je misschien eerst nog wat meer informatie? Ria Hermans, Teammanager zorg binnen locatie de Regenboog, vertelt je graag meer! 0612761875.

*Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld