BFM Thuiszorg zoekt een

Verzorgende IG regio Leudal

Dienstverband

16-24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Echt

Werkvelden

Thuiszorg

Als je werkt in de zorg, zet jij je elke dag in voor een ander, voor iemand die jou nodig heeft en waar je echt iets voor kunt betekenen. Je geeft je tijd, je zorghart en al je kennis en kunde om de cliënt de beste zorg te bieden. Je krijgt hier veel waardering voor terug en dat is waar jij het voor doet!

Ook vinden wij het heel belangrijk om goed voor onze collega’s te zorgen. Zo maken wij een (basis)rooster in overleg met het team, plannen wij ver vooruit, vinden wij een goede privé-werkbalans heel belangrijk, is er voldoende ruimte voor overleg en scholing en heerst er een warme en open sfeer. De kracht van een kleine organisatie is de onderlinge betrokkenheid en daar zijn wij heel trots op!

Wij bieden verzorging, verpleging en individuele begeleiding, gefinancierd vanuit alle wetgevingen. Al onze medewerkers hebben minimaal een Verzorgende IG diploma. Hierdoor blijven clienten ook bij een veranderende zorgvraag dezelfde gezichten zien en is de zorg die jij verleent erg gevarieerd.

Onze routes zijn op basis van de zorgvraag bij de cliënt opgebouwd, waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met de persoonlijke wensen van de client. Je denkt verder dan alleen het oorspronkelijke doel van je bezoek. Je kent de gehele cliëntomgeving, het sociale vangnet, en signaleert vooruitgang, achteruitgang of een verandering van de (zorg)behoefte. Preventie speelt een belangrijke rol in je dagelijkse werk. Je overlegt met de cliënt, mantelzorger, collega’s en verschillende disciplines. Dit kan telefonisch, tijdens een geplande evaluatie of een multidisciplinair overleg, waar je zelf aan deel mag nemen.

Binnen onze zorgteams wordt gekeken waar jouw kracht ligt en wat voor jou belangrijk is om uitgedaagd te blijven in je werk. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in zijn kracht kan staan en kijken verder dan een standaard takenpaket.

Wat heb jij nodig om bij ons aan de slag te kunnen gaan?

  • Jouw zorghart ging harder kloppen bij het lezen van bovenstaand verhaal
  • Minimaal diploma Verzorgende IG
  • Een Rijbewijs B en eigen vervoer

Wat mag jij van ons verwachten

  • De waardering en aandacht die jij verdient
  • Een loon volgens de CAO-VVT in schaal 40
  • De mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen
  • Een jaarcontract dat bij goed functioneren overgaat in een vast contract

Contact
Wil je meer informatie of solliciteren? Dat kan! Je Robbin of Nicole elke werkdag tussen 9.00 en 17.00 uur bellen op telefoonnummer 0475-217803. Mailen kan natuurlijk ook naar aanmelding@bfmthuiszorg.nl.