Proteion zoekt een

Verzorgende IG revalidatie (De Kreppel)

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Horn Heythuysen

Werkvelden

Ouderenzorg

Verzorgende IG revalidatie op de Kreppel

Zoek jij als verzorgende IG een baan waarin je in een dynamische omgeving werkt aan het herstel van onze cliënten? Maak jij de kleine momenten graag bijzonder? Dan pas je bij ons!

Welke uitdaging ga je aan?

Het expertisecentrum voor geriatrische revalidatiezorg van Proteion is gespecialiseerd in revalidatietrajecten voor kwetsbare cliënten. Met geriatrische revalidatiezorg (GRZ) wordt bedoeld: kortdurende, op herstel gerichte zorg voor kwetsbare mensen die na een ziekenhuisopname voor revalidatiebehandeling in een verpleeghuis worden opgenomen. Het betreft revalideren na een CVA of trauma, versterken conditie bij long- of hartfalen, herstellen na een operatie of leren omgaan met een blijvende beperking. Ons multidisciplinair team stelt voor elke cliënt een passend revalidatieprogramma van gemiddeld 12 weken samen, gericht op de doelen die de cliënt wil bereiken. Daar ga jij al verzorgende IG onderdeel van uitmaken.

Je verricht verzorgende en verpleegtechnische handelingen en observeert ook bewoners in hun gedrag. Je begeleidt bewoners en kijkt vooral ook naar wat een bewoner wel kan. Hier heb je hebt een positieve benadering in. Samen met de bewoner ga je de kleine momenten bijzonder maken, door jouw inzet beleven ze een fijne tijd in De Kreppel.

Daarom pas jij bij Proteion
Jouw zorghart gaat sneller kloppen als je je kennis en ervaring in mag zetten om onze bewoners een mooie tijd te bezorgen. Jij creëert een warme en veilige leefomgeving voor de bewoners. Dit doe je graag samen met de bewoner en je collega’s. Je wilt je graag blijven ontwikkelen, dit kan natuurlijk op verschillende gebieden. Je vraagt ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Om als verzorgende (IG) aan de slag te gaan beschik je over een relevant diploma niveau 3. We zijn benieuwd naar hoe jij in je vak staat en hoe jij samen met je collega’s bijdraagt aan het herstel van de cliënt.

Niet alleen wat je kunt telt, we zijn benieuwd naar wie je bent! Kom je eens langs voor een kop koffie?


Gewoon

Wij bieden jou een contract voor (on)bepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 35 met een maximum van €2692,76. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  


Jouw team
Jouw team bestaat uit verzorgenden, verpleegkundigen, zorghulpen, activiteitenbegeleiders en een teamleider: Marieke. Een mix van mooie en bijzondere mensen met elk unieke eigenschappen. In het team worden ideeën en verbetervoorstellen gewaardeerd, net als het delen van kennis en ervaring. Samen heeft het team een doel: kleine momenten samen bijzonder maken.


'Jij gaat bijdragen aan het herstel van de cliënt. Dat is gewoon bijzonder!' 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

Heb je een vraag over deze vacature?
Marieke heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Marieke Rijnierse
Teamleider
 06-52669142
 mariekerijnierse@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.