Cicero Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG Revalidatie & Herstelzorg (16 tot 36 uur per week)

Dienstverband

16 - 36 uren per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Hoensbroek Voerendaal

Werkvelden

Ouderenzorg

Verzorgende IG Revalidatie & Herstelzorg (16 tot 36 uur per week)

De dynamische teams van de revalidatieafdelingen ’t Brook (Voerendaal) en De Eik (Hoensbroek) zijn volop in ontwikkeling. Ben jij gedreven, positief kritisch, enthousiast en ligt je hart in de ouderenzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG bij Cicero Revalidatie en Herstelzorg is geen werkdag hetzelfde! Je bent verantwoordelijk voor zowel coördinatie als uitvoering van zorg in brede zin: je ziet toe op de kwaliteit van zorg, verricht administratieve taken, waaronder rapportage, en begeleidt en informeert cliënten, familie en relaties van cliënten. Je neemt anamneses af, je draagt zorg voor de opstelling van diagnoses en je stelt zorgplannen op. Ook neem je deel aan cliëntbesprekingen en multidisciplinair overleg. Je speelt een actieve rol in het signaleren van afstemmingsproblemen bij inter- en multidisciplinaire activiteiten en stelt deze waar nodig ter discussie. Ten slotte participeer je in de ontwikkeling, bijstelling en uitvoering van kwaliteitszorg en je draagt bij aan de totstandkoming en naleving van afdelings- en beleidsafspraken.

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Revalidatieafdeling ’t Brook richt zich op orthopedische (bijvoorbeeld na een operatie aan heup, knie of schouder) revalidatie na een trauma (letsel door een ernstig ongeval), revalidatie bij diverse aandoeningen (bijvoorbeeld COPD, hartfalen of oncologisch herstel tijdens of na behandeling van kanker), revalidatie bij psychogeriatrische cliënten, revalidatie bij Parkinson-cliënten en revalidatie bij cliënten met gedragsproblematiek.

Revalidatieafdeling De Eik (gevestigd op het terrein van Adelante) richt zich op revalidatie na een beroerte (hersenbloeding of herseninfarct), revalidatie na amputatie, revalidatie na een trauma (letsel door een ernstig ongeval), revalidatie bij diverse aandoeningen (bijvoorbeeld COPD, hartfalen of oncologisch herstel tijdens of na behandeling van kanker), revalidatie bij psychogeriatrische cliënten, revalidatie bij Parkinson-cliënten, revalidatie bij cliënten met gedragsproblematiek en orthopedische revalidatie (bijvoorbeeld na een operatie aan heup, knie of schouder)

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over het diploma verzorgende (IG) niveau 3 of gelijkwaardig (bijvoorbeeld diploma ziekenverzorgende) en beschikt over een erkend certificaat van Deelkwalificatie 304, verplegende elementen.
  • Je hebt een heldere en eigentijdse visie op revalidatiezorg.
  • Je hebt bij voorkeur relevante werkervaring opgedaan binnen de geriatrische revalidatiezorg.
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, wil je graag verder ontwikkelen in je vak en bent communicatief sterk. Dit combineer je met het vermogen om in resultaten te denken. Indien nodig kun je zakelijk zijn.
  • Verder is het essentieel dat je goed kunt samenwerken en over de didactische vaardigheden beschikt om instructies en begeleiding te kunnen geven.

Wat bieden wij jou?
Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd. De functie wordt, afhankelijk van je werkervaring en taakinvulling binnen de afdeling, gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg-, en Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 40 (minimaal € 1.940,07 bruto per maand en maximaal € 2.870,58 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Je dient bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Daarnaast wordt er een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht (na aanname) en worden originele relevante diploma’s gecontroleerd.

Heb je nog vragen?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Kim Smith RvE-manager M 06 37002851 of Diana Offermans RvE-manager M 06 30374920.

Of gewoon meteen solliciteren?
Open onderstaande link:

https://tinyurl.com/u3r9bjb

Klik vervolgens op de button solliciteren en vul het sollicitatieformulier in!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.