Cicero Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, Revalidatieafdeling 't Brook (16 - 36 uur per week)

Dienstverband

16 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Voerendaal

Werkvelden

Ouderenzorg

Verzorgende IG, Revalidatieafdeling 't Brook (Voerendaal, 16 tot 36 uur per week)

Kom jij als verzorgende IG (16-36 uur per week) tot je recht in de dynamiek van revalidatie en herstelzorg? En wil jij onze revalidatie-cliënten de beste zorg en ondersteuning bieden en daarmee bijdragen aan het activeren van de eigen regie of beter gezegd ga je ‘zorgen met de handen op de rug’? Dan is deze vacature bij revalidatieafdeling ‘t Brook in Voerendaal misschien wel dé baan voor jou!

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG in de revalidatie en herstelzorg help je mensen bij een herstel, zodat ze weer snel, veilig naar huis kunnen. Je werkt hierin samen met andere zorgprofessionals en behandelaren. Je gaat praktijkervaring opdoen over verschillende aandoeningen en je voert zorgtaken uit.

Naast zorgtaken verleen je ook medisch-technische zorg en je maakt gebruik van moderne zorgtechnologie. Je bent een duizendpoot en je draait je hand niet om voor het voeren van de administratie of het voeren van gesprekken met familie en andere zorgverleners. Dat hoort er namelijk ook bij! Je werkt bij ons in een multidisciplinair team waardoor je snel veel leert. Wil je werken binnen een organisatie waar de cliënt centraal staat, medewerker cruciaal is, en waar aandacht is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling? Dan is dit de ideale functie voor jou!

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Revalidatie en herstelzorg ’t Brook
Je gaat werken in een jong, dynamisch, professioneel team waar veel ruimte is voor jou als zorgprofessional om je verder te ontwikkelen en groeien. Het is een uitdagende baan om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent! En natuurlijk is de werksfeer top en wordt er ook genoeg gelachen samen.

Wat vragen wij van jou?
- Je beschikt over het diploma verzorgende IG-niveau 3 of gelijkwaardig (bijvoorbeeld diploma ziekenverzorgende)
- Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan in de ouderenzorg en beschikt over een heldere en eigentijdse kijk op somatische of psychogeriatrische ouderenzorg.
- Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en je wilt je graag verder ontwikkelen in je vakgebied.
- Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden en je gaat respectvol om met cliënten, collega's en familie.
- Je bent flexibel ten aanzien van werkdagen (maandag t/m zondag) en werktijden (je werkt alle diensten, zowel vroege- late- als nachtdiensten).

Wat bieden wij jou?
Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd. De functie wordt gehonoreerd volgens CAO VVT Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg in functiegroep 40 (minimaal € 2.068,21 bruto per maand en maximaal € 3.060,18 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT van toepassing.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Direct solliciteren?
Klik op de knop "Solliciteren" om direct te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.