Proteion zoekt een

Verzorgende IG Roncalli

Dienstverband

24-28

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Horn Roermond

Werkvelden

Ouderenzorg

Vind jij het creëren van bijzondere momenten ook zo belangrijk in je werk? Bouw je graag een band op met de cliënt en zit je vol goede ideeën? Dan hoor jij bij ons. 

Welke uitdaging ga je aan?

De PG afdeling Mozaïek waar je terecht komt is een kleinschalige afdeling binnen Roncalli met 10 dementerende ouderen. Hier werken gepassioneerde medewerkers van verschillende leeftijdscategorieën. Als team voelen zij zich verantwoordelijk om goede zorg aan de bewoners te geven, afgestemd op de bewoner. Daarnaast wordt in dit team gebruikt gemaakt van zelfroosteren. In gezamenlijk overleg wordt het rooster vastgesteld zodat iedereen vaak werkt op de dagen die de voorkeur geniet.

Jij verzorgt de bewoners, luistert naar ze geeft ze aandacht. Je signaleert veranderingen in gedrag en draagt zorg voor de begeleiding van de bewoners. Je behandelt geplande zorgaanvragen, maar bent er ook voor de alarmeringen en deelt medicijnen uit. Jouw creativiteit helpt je bij het organiseren van activiteiten. Zo blijven de bewoners actief en geprikkeld. Bewoners betrek je zoveel mogelijk bij het reilen en zeilen van het huishouden en activiteiten, dit vinden ze fijn. Van een kleine activiteit maak jij een mooi moment. Samen met de bewoner kijk je wat kan, je gaat altijd van het positieve uit.

Binnen de PG afdeling is ook een leerafdeling met BOL leerlingen, je hebt dus ook mogelijkheid om aan begeleiding hier van bij te dragen!

Daarom pas jij bij Proteion

Kleine momenten bijzonder maken, dat is wat jou drijft. Jouw enthousiasme en communicatieve vaardigheden helpen je snel een band op te bouwen met de bewoners. Deze bewoners hebben vaak al een heel leven achter zich en gaan een nieuwe fase in. Jij begrijpt dit en past je zorg hier op aan. Jij zorgt ervoor dat bewoners blij zijn dat je er weer bent.

Met jou als verzorgende (IG) hebben de bewoners geluk, maar niet alleen de bewoners, ook je collega’s! We zijn erg benieuwd naar wie jij bent! Kom je eens langs voor een kop koffie?


Gewoon

Wij bieden jou een contract voor onbepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 35 met een maximum van €2.937,68. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren en ontvang je 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  


Jouw team
Je komt terecht in het team op de PG afdeling dat bestaat uit verzorgenden, verpleegkundigen, helpende en zorghulpen. Samen zijn jouw collega’s draag je als verzorgende (IG) bij aan het welzijn en het geluk van de bewoners. Binnen het team heerst een open en prettige sfeer. Dit team wordt aangestuurd door een teamleider. In het team worden ideeën en verbetervoorstellen gewaardeerd, net als het delen van kennis en ervaring. Samen heeft het team een doel: kleine momenten samen bijzonder maken.


'Kleine momenten samen bijzonder maken, dat is wat jou drijft!' 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion