Proteion zoekt een

Verzorgende (IG) Roncalli Oranjehof

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ouderenzorg

Heb jij een groot zorghart en wil je de kleine momenten gewoon bijzonder maken voor onze bewoners? Heb jij die glimlach op je gezicht als je aan je werk denkt? Dan zoeken wij jou!

Welke uitdaging ga je aan?

Je gaat aan de slag binnen een leuk, jong team binnen één van onze zorgcentra in Roermond: Roncalli. Hier bieden we bewoners een omgeving die aansluit bij hun belevingswereld bieden. De bewoners kunnen hier leven zoals ze thuis gewend waren. Je houdt rekening met hun individuele wensen en past de zorg hier op aan. Samen met je team stimuleer en ondersteun je bewoners bij de zorg. Je voert huishoudelijke taken uit en beoordeelt wat de cliënt nog zelf kan. Je signaleert bijzonderheden als het gaat om het welzijn van de bewoners. Jouw creativiteit helpt je bij het organiseren van activiteiten. Zo blijven de bewoners actief en geprikkeld.

Je begeleidt bewoners en kijkt vooral ook naar wat een bewoner wel kan. Hier heb je hebt een positieve benadering in.

 

Daarom pas jij bij Proteion

Kleine momenten samen bijzonder maken, dat is wat jou drijft. Je hebt de opleiding tot verzorgende IG afgerond. Niet alleen wat jij kunt telt, maar ook wie je bent. Je biedt graag een luisterend oor en tovert een lach op het gezicht van de bewoner. Je bouwt snel een band op met bewoners. Door jouw zorgzaamheid en inleven voelen bewoners zich bij jou op hun gemak. Je werkt goed samen met collega’s en bent geduldig. Niet alleen voor collega's en bewoners ben jij een aanspreekpunt. Familieleden kunnen voor vragen bij jou terecht.

Als je bij ons komt werken wordt je gekoppeld aan een maatje, waardoor je een fijne inwerkperiode krijgt. Maar ook daarna blijven we kijken naar ontwikkeling. Jij hebt hier zelf de regie in en bepaalt in welke richting en hoe ver je wilt groeien. 

We zijn erg benieuwd naar wie jij bent! Kom je eens langs voor een kop koffie?

 


Gewoon

Wij bieden jou een contract voor onbepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 35 met een maximum van €2937,68. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren en ontvang je 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.
 


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  
 


Jouw team
Je komt terecht in een team dat bestaat uit verzorgenden (IG), verpleegkundigen en zorghulpen. Een mooie mix van bijzondere mensen. Dit team wordt aangestuurd door een teamleider. Binnen Roncalli Oranjehof is geen dag hetzelfde. Samen met onze collega’s leveren wij belevingsgerichte zorg. We betrekken medewerkers bij het afstemmen van de zorg voor onze bewoners.

 


'Door jouw zorgzaamheid en inleven voelen bewoners zich bij jou op het gemak' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion