Dichterbij zoekt een

Verzorgende IG Saal van Zwanenberglaan in Heesch

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Gennep Heesch

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Heb jij een zorgzaam hart voor de oudere cliënt? Als verzorgende IG krijg je bij ons direct een vast contract aangeboden!

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG op de Dr. Saal van Zwanenberglaan (‘de Saal’) ondersteun je samen met je collega’s mensen met een verstandelijke beperking bij het ontdekken van zichzelf en de wereld om hen heen. Je ziet toe op het fysiek, psychisch en sociaal welzijn van de cliënt. Je helpt hen bij het ontdekken van hun talenten en geeft ze de mogelijkheid om deze talenten ook in te zetten. Verder ondersteun je de cliënten en helpt hen om zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven te laten voeren. Dat doe je vanuit een individueel ondersteuningsplan. Met je enthousiasme en professionaliteit weet je de cliënt te stimuleren om een mooie invulling van de dag te bieden. Daarbij betrek je het netwerk van de cliënt; dit netwerk help je ook te vergroten, onder meer door de maatschappij kennis te laten maken met mensen met een verstandelijke beperking. Op die manier werk je mee aan een ongedeelde samenleving. In deze functie Er is sprake van minimale zorg tot complexe zorg. Je verzorgt de algemene dagelijkse lichamelijke verzorging, voor een aantal van onze cliënten gaat dit met een tillift of verzorging op bed. Er worden tevens verpleegkundige handelingen uitgevoerd zoals stoma en sondevoeding.

Waar ga je dat doen?

In de drie groepswoningen aan de Dr. Saal van Zwanenberglaan wonen mannen en vrouwen van 50 jaar en ouder met een matige tot ernstige verstandelijke beperking, soms in combinatie met lichte gedragsproblemen of dementie. De meeste bewoners kunnen zich goed verstaanbaar maken, sommige hebben daar wat meer moeite mee. Naarmate de bewoners wat ouder worden, verandert hun zorgvraag en krijg je bijvoorbeeld te maken met mobiliteitsvraagstukken, dementie en palliatieve zorg.

In iedere groepswoning wonen vijf cliënten met ieder een eigen slaapkamer. De gemoedelijke gezamenlijke huiskamer is een favoriet. Het is er huiselijk en er is altijd wat te doen. Hier ben jij dan ook geregeld te vinden om samen met de bewoners een kopje koffie te drinken of spelletjes te spelen. Aan de Dr. Saal van Zwanenberglaan is geen dag hetzelfde en dat houdt jouw werk gevarieerd!

 

Dit ben jij:

Met jouw kwaliteiten, manier van bejegening, creativiteit en aanpassingsvermogen zorg je voor een fijne, veilige sfeer en weet je bij iedere cliënt de juiste snaar te raken. Verder heb je:

 • Je hebt een mbo diploma Verzorgende IG (met verpleegkunde of MZ ben je ook van harte welkom;
 • Je hebt hart voor je cliënten, denkt en handelt in hun belang en vertaalt hun wensen en behoefte in concrete oplossingen;
 • Je bent in staat om de voorspelbaarheid, structuur en veiligheid te bieden die de cliënten nodig hebben;
 • Je bent zelfstandig, maar functioneert ook prima in een team;
 • Je bent alert op veranderingen bij een cliënt, zowel lichamelijk als psychisch.

 

Aanbod

 • Een vast contract;
 • Een salaris tussen €2.258,00 en € 3432,00 schaal FWG 35 of 40 conform CAO-Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek (wordt per 1 december met 3% verhoogd);
 • Natuurlijk ontvang je een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en op feestdagen;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
 • Jaarlijks tot €600,- fiscaal voordeel bij onder andere de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of een abonnement bij de sportclub;
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.

 

Verzorgende IG bij de Saal worden?

Stuur dan nu je sollicitatie via de website van Dichterbij https://www.dichterbij.nl/werken-bij/verzorgende-ig-gehandicaptenzorg?&address=&range=30#lijstweergave onder vermelding van de Dr. Saal van Zwanenberglaan.

Heb je vragen over de sollicitatie procedure dan mag je telefonisch of via de app contact opnemen met het wervingsbureau 088-7540060.