Zuyderland zoekt een

Verzorgende IG somatiek kleinschalig (Echt)

Dienstverband

32

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Echt

Werkvelden

Ouderenzorg

Voor onze afdeling Bosserhoaf in zorgcentrum de Egthe zijn we op zoek naar een enthousiaste Verzorgende IG die toe is aan een nieuwe uitdaging en het verschil wil maken voor onze bewoners.

Bosserhoaf is een somatiekafdeling die alles in huis heeft om jou een uitdagende, dynamische en bovenal fijne, nieuwe werkplek te bieden waar jij je optimaal kunt ontwikkelen!

We gaan kleinschalig te werk op deze afdeling. Samen met een 20-tal collega’s ben je verantwoordelijk voor 15 cliënten. Binnen het team zijn verschillende zorgprofessionals werkzaam (IG’ers, Verpleegkundigen, Verzorgenden C, Afdelingsassistenten). Dankzij een goede onderlinge communicatie en roosterplanning zorgen jullie voor aandacht en rust voor onze cliënten en hun families.

Wat ga je doen?

  • Als Verzorgende IG coördineer je de zorg rondom je cliënten met het zorgleefplan als leidraad
  • Met jouw expertise en actieve inzet bied je cliënten ‘’de beste zorg, zo thuis mogelijk’’ waarbij de individuele wensen en behoeftes van de cliënt altijd centraal staan en deze zoveel mogelijk de eigen regie blijft behouden
  • Naast de dagelijkse verzorgende taken voer je ook verpleegtechnische handelingen uit, signaleer je gezondheidsproblemen en schakel je met familie en/of mantelzorgers en andere zorgprofessionals (vb. arts, verpleegkundige of fysiotherapeut)

 

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG-niveau 3
  • Wie jij bent en wat je belangrijk vindt? Dat bespreken we tijdens een persoonlijk gesprek!

 

Wat bieden wij?

  • Contract voor onbepaalde tijd, arbeidsduur 32 uur per week (bespreekbaar)
  • Als Verzorgende IG word je ingeschaald in FWG35 CAO Ziekenhuizen (€2.028-€2.972 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
  • Verlofuren (144 + 57 PLB-uren op jaarbasis bij 36 uur), reiskostenvergoeding, vakantiegeld (8,33%), eindejaarsuitkering (8,33%) en pensioen (bij PFZW)
  • Korting op collectieve zorgverzekering en sportabonnement, ontspannende stoelmassages, leuke teamuitjes, interessante workshops en nog veel meer voordelen

 

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Caroline Dinnissen-Vernie, unitmanager De Egthe, telefoonnummer 06-10460687. Na een positief kennismakingsgesprek krijg je ook de mogelijkheid om mee te lopen op de afdeling.

 

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.