Parc Imstenrade zoekt een

Verzorgende IG, Somatiek, Vonderhof

Dienstverband

28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Thuiszorg
Bij Vitalis willen we bijdragen aan een mooie oude dag voor onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte, diverse teams waarin ieders talent de ruimte krijgt, en professionele en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

Voor ons onderdeel Intensieve Zorg zijn wij op zoek naar een:

Verzorgende IG Somatiek, locatie Vonderhof

28 uur per week

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?

Vonderhof ligt in het hart van het Vonderkwartier, in het centrum van Eindhoven. Het is een modern, gezellig en levendig stadsverpleeghuis. We bieden hier woonvormen met 24 uur zorg en behandeling voor ouderen met somatische klachten en klachten van dementie. Ook zijn er een aantal appartementen voor zelfstandig wonen met de mogelijkheid van thuiszorg. Vitalis Vonderhof werkt nauw samen met Fontys Hogescholen om het Verpleeghuis van de Toekomst nog verder te ontwikkelen. Innovatie is hierbij geen doel op zich, maar een middel om wonen en werken in de zorg leuker en makkelijker te maken. Uiteraard nodigen wij jou graag uit deze innovatie verder vorm te geven door actief deel te nemen of zelf kleine innovatieve projecten op te pakken.

Wat ga je precies doen?

Als Verzorgende IG bied je de beste kwaliteit van zorg en begeleiding, gericht op het welbevinden, aan onze bewoners en lever je een positieve bijdrage aan hun geluksmomenten en een prettige woonsfeer. Tevens lever je een actieve bijdrage aan het zorgplan. Vanuit dit zorgplan bied je dagelijks professionele verzorging en verpleging en verricht je daarbij verpleegtechnische handelingen, uiteraard binnen je eigen bevoegd- en bekwaamheid. Je stimuleert en begeleidt onze bewoners en diens verwanten bij zelfzorg. Je biedt psychosociale begeleiding aan onze bewoners en dienst verwanten en signaleert veranderingen bij onze bewoners, bespreekt deze met alle betrokkenen en levert een bijdrage aan het evalueren en bijstellen van het zorgplan en planen van de daaruit voortkomende acties. Naast je werk als Verzorgende IG, verricht je samen met je team een aantal gezamenlijke taken zoals het roosteren en plannen.

Wat neem jij mee?

Allereerst een warm hart voor onze bewoners en je maakt graag deel uit van de geluksmomenten van onze bewoners. Verder ben je in het bezit van het Verzorgende IG. Tevens beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ben je flexibel, sociaal en sta je positie én met een glimlach in het leven. Je bent bekend met het vraaggericht werken. Je stelt de veiligheid van onze bewoners voorop. Daarnaast ben je zelfstandig, oplettend, ben je opmerkzaam en proactief, empathisch, motiverend en besluitvaardig.

Wat mag je van ons verwachten?
  • Een informele en moderne werkomgeving
  • Een baan bij een werkgever die in de top 10 van best gewaardeerde verpleeghuizen van Nederland staat
  • Je maakt deel uit van een zelf organiserend team, waarbij jouw input telt
  • Ruim aanbod voor het volgen van opleidingen en (online) trainingen via onze Vitalis Academie
  • We belonen onze medewerkers goed. Deze functie wordt volgens de CAO VVT ingeschaald in FWG 35 (min. € 1.902,93 max. € 2.762,34 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand).
Bouw je met ons mee?

Dan drinken wij graag een kop koffie met je! We ontvangen jouw reactie graag via onze Solliciteer direct-knop. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog vragen? Bel of app mij, Peggy Sanders, dan gerust op 06-10473613 of stuur me een mail via werken@vitalisgroep.nl.

Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de selectie.