De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, somatiek Maasduinen Staete, Bergen

Dienstverband

24 - 36

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Nieuw-Bergen

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij een Verzorgende IG die op zoek is naar een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid? Dan is de functie verzorgende IG bij Maasduinen Staete wellicht iets voor jou!

Is een baan in de zorg jou op het lijf geschreven? Werk je graag zelfstandig, ben je op zoek naar een baan waarin je eigen verantwoordelijkheid wordt gewaardeerd en wil je werken in een organisatie die in beweging is en jou de ruimte geeft om te groeien? Solliciteer dan als Verzorgende IG bij De Zorggroep. In de driehoek tussen Venray, Siebengewald en Boxmeer ligt Maasduinen Staete in de kern van Nieuw-Bergen. De locatie telt ongeveer 110 bewoners: bewoners van zorgappartementen, maar ook bewoners van zogenaamde in-leunwoningen. Daarnaast bieden de vier groepswoningen in Maasduinen Staete een thuis aan bijna dertig mensen met dementie.

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners van Maasduinen Staete, voelt je verantwoordelijk voor hen en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zelfsturend en zelfstandig zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners van de zorgappartementen zijn en welke zorg je moet verlenen als verzorgende IG. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.
Je:

  • helpt met wassen, afdrogen en aankleden
  • je draagt zorg voor de medicatie, injecteren, wondzorg en overige verpleegtechnische handelingen
  • biedt mentale en emotionele ondersteuning

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?
Jij staat je mannetje en bent een kordate beslisser. Je roeit met de riemen die je hebt en doet dat graag samen met je collega’s.
Je bent:

  • een gediplomeerd en ervaren Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
  • een goede luisteraar, ook als het even niet uitkomt
  • een echter kartrekker, bent flexibel en hebt inzicht
  • een kei in de omgang met cliënten, hun familie, je collega’s en andere disciplines

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 2.762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Het gemiddeld aantal contracturen per week is bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners, is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:

  • eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.

Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie of de organisatie? Zelf ervaren hoe de teams in Maasduinen Staete werken? Neem contact op met onze recruitmentmedewerker Annelies Waasdorp. Zij vertelt je graag meer over het werk van Verzorgende IG bij Maasduinen Staete. Mail naar werkenbij@dezorggroep.nl en misschien loop je binnenkort al een dagje mee.

Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij.  Voor een overzicht van alle actuele vacatures van De Zorggroep kun je kijken op www.werkenbijdezorggroep.nl 

En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. 
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt.
Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.