Proteion zoekt een

Verzorgende IG Somatiek, RCG Pollart

Dienstverband

24 - 36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Horn Roermond

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij Verzorgende IG en wil jij samen elke dag gewoon bijzonder maken voor onze bewoners met een lichamelijke zorgvraag? Dan hoor je bij ons!

Welke uitdaging ga je aan?

In hartje Roermond, aan het mooie Munsterplein, ligt Proteion RCG. Hier bieden we intensieve zorg, begeleiding en behandeling aan mensen met lichamelijke en psychogeriatrische zorgvragen. Een fijn thuis als zelfstandig wonen niet meer mogelijk is. Jij gaat als Verzorgende IG aan de slag bij onze somatiek afdeling met een knusse sfeer.

Je bent een echte zorgprofessional die werkt met passie en vanuit het hart. Je signaleert veranderingen in gedrag en draagt zorg voor de begeleiding van bewoners. Je behandelt geplande zorgaanvragen, maar bent er ook voor de alarmeringen. Door jouw sociale vaardigheden ben je een goed aanspreekpunt voor familie en/of mantelzorgers. Je geeft ze een vertrouwd gevoel. 
Naast de zorg en het welzijn van onze bewoners en hun naasten vinden we het belangrijk dat je een bijdrage levert in de hospitality. Kortom: een afwisselende functie waarbij beslissingen nemen en met creatieve oplossingen komen centraal staan.

Daarom pas jij bij Proteion

Jij bent de collega die gaat voor een goede sfeer en die goed invulling kan geven aan de zorgvraag van onze bewoners. Je hebt goede sociale vaardigheden, beschikt over tact en weet je in elke situatie passend op te stellen. Vanzelfsprekend beschik je over een diploma als verzorgende IG op niveau 3. Jij bent iemand die ook signaleert, beschikt over geduld, hulpvaardig is en oplettend. Je bent flexibel en bereid om in wisselende diensten te werken.
Binnen Proteion vinden we het belangrijk om aandacht te hebben voor eigen ontwikkeling. Je hebt dan ook zeker mogelijkheden om door te groeien of extra taken op te pakken. Jij bepaalt zelf tot welke hoogte je wilt groeien!

Maar niet alleen wat je kunt telt, we zijn vooral ook benieuwd naar wie je bent. Juist voor deze bijzondere vorm van zorg vraagt om een persoonlijkheid die passend is. Denk jij dat je de verzorgende IG bent die wij zoeken? Dan komen wij graag met je in contact!

Gewoon

Wij bieden jou:

 • een contract voor onbepaalde tijd
 • een bruto maandsalaris in FWG 35 met een maximum van €3.025,81 (o.b.v. 36 uur p/wk)
 • eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag van 8%
 • een pensioen bij Zorg en Welzijn
 • 237,4 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur p/wk)
 • reis- en onkostenvergoeding
 • een gewoon bijzonder fijne werkplek

Bijzonder

 • Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent. We geven jou:
 • een scala aan leer- en ontwikkelmogelijkheden
 • het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP), waarmee jij je belast loon kunt inwisselen voor iets moois (denk aan sport, kinderopvang, fiets, etc.)
 • lidmaatschap personeelsverenigingen
 • leuke verrassingen gedurende het jaar (denk aan Dag van de Zorg en de feestdagen)


Jouw team
Je komt terecht in het team Pollart dat bestaat uit verzorgenden, verpleegkundigen en zorghulpen. Een mooie mix van bijzondere mensen met elk hun unieke eigenschappen. In het team zijn medewerkers bewust van ieders kwaliteiten. Ze erkennen en respecteren elkaars verschillen en hebben als doel een warme zorg bieden en kleine momenten bijzonder maken.

'Een warm welkom is zó belangrijk voor het behoud van medewerkers' 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

Solliciteren

Heb je een vraag over deze vacature?
Job heeft het antwoord!

Job Slijpen
Teamleider
 0652669021
jobslijpen@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.