De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, Somatiek, Woonzorgcentrum Herte team 1B, Herten

Dienstverband

20 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Herten

Werkvelden

Ouderenzorg

Wij zoeken een zelfstandige enthousiaste nieuwe collega voor 16 somatische cliënten.

In de wijk Oolderveste in Herten heeft De Zorggroep woonzorgcentrum Herte gerealiseerd. Het herbergt appartementen voor mensen met een verzorgingshuisindicatie of een verpleeghuisindicatie. Verder zijn er kamers voor mensen met dementie en ook woonstichting Wonen Zuid heeft er 40 zorgappartementen liggen waar De Zorggroep thuiszorg kan leveren. Wij zijn een ervaren zelfsturend team waar ruimte is voor eigen inbreng en we vinden het belangrijk dat we samen verantwoordelijk zijn voor onze bewoners. Collegialiteit. flexibiliteit, humor én de zorg en welzijn voor de bewoners staan bij ons hoog in het vaandel. 

Wat ga je doen?

Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners van Herte team 1B  en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als verzorgende IG. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.


Je:

·         helpt met de ADL-verzorging

·         je draagt zorg voor de medicatie, injecteren, wondzorg en overige verpleegtechnische handelingen

·         begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten

 

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?

Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt, samen met je collega’s, op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes. Dat is belangrijk want elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders. 

Je bent een:

·         gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende

·         goede luisteraar ook als het even niet uitkomt

·         kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s

 

Hoe zorgen wij voor jou?

Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van  maximaal € 2.762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt voor 20 uur per week. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien naar de functie van bijvoorbeeld Coördinator van Zorg en Diensten, Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP) of Verpleegkundige met de daarbij behorende opleiding? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van Herte team 1B is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:

 ·        eindejaarsuitkering van 8,33%

·         vakantiegeld van 8 %

·         aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden

Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

 

Direct solliciteren?

Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.

Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

 

Eerst meer weten?

Wil je meer informatie over de functie? Zelf ervaren hoe het team van werkt? Loop een dagje mee. Neem dan contact op met Karin Ronckers, via mail werkenbij@dezorggroep.nl

 Of lees het interview met Sylvia Driessen, Verzorgende IG Sevenheym Sevenum. ‘Ik ben erg blij dat ik niet eerder…’.

 

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?

Op www.werkenbijdezorggroep.nl vind je een overzicht van alle actuele vacatures. Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 

 

De Zorggroep

De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft.
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.

Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.

Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

 

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.