Sevagram zoekt een

Verzorgende (IG) somatische zorg binnen Oosterbeemd in Valkenburg

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg
Is de doelgroep somatiek helemaal jouw ding? En vind jij een fijn werkrooster en enthousiaste collega's ook zo belangrijk? Mooi! Wij maken graag kennis met je!

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Op onze locatie in Oosterbeemd, aan het centrum van Valkenburg, verlenen we zorg aan bewoners die vanwege (intensieve) lichamelijke zorg niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Maar ook bewoners met beginnende, lichte dementie vinden hier hun nieuwe thuis. Het is een heel open huis, waar de warme sfeer van de locatie al voelbaar is zodra je de voordeur binnenloopt. Onze locatie staat aan de vooravond van een grote verbouwing die ervoor moet zorgen dat de locatie weer een eigentijds karakter krijgt. Ons team van ervaren en vertrouwde medewerkers zet zich iedere dag opnieuw in om het thuisgevoel voor onze bewoners binnen de locatie te evenaren.

Oosterbeemd is ook één van onze locaties die een belangrijke rol speelt binnen ons Community Care programma. Het is een warme ontmoetingsplek voor de buurt. Ouderen uit de buurt kunnen makkelijk even bij ons binnenlopen voor een kop koffie, een leuke culturele activiteit of voor een praatje. Maar ook lokale verenigingen en andere betrokkenen uit de omgeving dragen graag bij aan het welzijn van onze ouderen.

Jouw baan als verzorgende IG binnen Oosterbeemd in Valkenburg
Bij ons verleen je kwalitatieve, warme zorg waar voldoende tijd en aandacht voor de bewoner écht centraal staan. De somatische zorg kan uitdagend zijn en biedt tegelijkertijd ruimte om echt een band op te bouwen met bewoners. Vanuit je “klantkennersrol” als verzorgende IG ben je dan ook aanspreekpunt voor een aantal bewoners en hun familie. Daarnaast krijg jij de ruimte om je bij ons verder te specialiseren tot aandachtsfunctionaris. Dit zorgt ervoor dat jij de beste mensgerichte zorg en welzijn kunt leveren voor onze bewoners. Hierbij hou je rekening met eigen leefgewoontes die in samenspraak vraaggericht worden aangeboden om het thuisgevoel te evenaren.

Ben jij verzorgende zonder de deelkwalificaties die horen bij de IG opleiding/specialisatie? Ook dan hebben wij mogelijkheden. Je gaat dan wel aan de slag in FWG 30/35 cao VVT, afhankelijk van je specifieke opleiding en achtergrond.

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Oosterbeemd in Valkenburg?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button of een whatsappbericht sturen naar Melissa (Recruiter) op 06 28 49 58 51. Liever eerst een dagje meelopen? Laat het ons weten!

Heb je eerst nog wat vragen of wil je nog meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met teammanagers Sander (0639083823) of Silvia (0618467377).