Proteion zoekt een

Verzorgende IG Sterrebosch (afdeling somatiek)

Dienstverband

24

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Horn Thorn

Werkvelden

Ouderenzorg

Werk jij graag in een omgeving waarin je ruimte krijgt om een band op te bouwen met bewoners? Maak jij de kleine momenten bijzonder voor mensen met dementie? Dan pas je bij ons!

Welke uitdaging ga je aan?

Op onze locatie Sterrebosch in Thorn ga jij aan de slag om bewoners een fijne tijd te bezorgen. Jij verzorgt de bewoners, luistert naar ze geeft ze aandacht. Je signaleert veranderingen in gedrag en draagt zorg voor de begeleiding van de bewoners. Je behandelt geplande zorgaanvragen, maar bent er ook voor de alarmeringen en deelt medicijnen uit. Als verzorgende IG verricht je verzorgende en verpleegtechnische handelingen en observeer je bewoners in hun gedrag. Je begeleidt bewoners en kijkt vooral ook naar wat een cliënt wel kan.

Bewoners betrek je zoveel mogelijk bij het reilen en zeilen van het huishouden en activiteiten, dit vinden ze fijn. Van een kleine activiteit maak jij een mooi moment. Samen met de bewoner kijk je wat kan, je gaat altijd van het positieve uit.

Daarom pas jij bij Proteion

Jouw zorghart gaat sneller kloppen als je je kennis en ervaring in mag zetten om onze bewoners een mooie tijd te bezorgen. Jij creëert een warme en veilige leefomgeving voor de bewoners. Dit doe je graag samen met de bewoner en je collega’s. Je wil je graag blijven ontwikkelen, dit kan natuurlijk op verschillende gebieden. Je vraagt ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Om als Verzorgende (IG) aan de slag te gaan beschik je over een relevant diploma niveau 3.

Niet alleen wat je kunt telt, we zijn vooral benieuwd naar wie jij bent! Kom je eens langs voor een kop koffie?


Gewoon

Wij bieden jou een contract voor 24 uur per week voor bepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 35 met een maximum van €2.845,21. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  


Jouw team
Je komt terecht in het team op de afdeling somatiek dat bestaat uit verzorgenden, verpleegkundigen, helpende en zorghulpen. Een mooie mix van bijzondere mensen met elk hun unieke eigenschappen. Dit team wordt aangestuurd door een teamleider. In het team worden ideeën en verbetervoorstellen gewaardeerd, net als het delen van kennis en ervaring. Samen heeft het team één doel: kleine momenten samen bijzonder maken.


'Jij gaat altijd van het positieve uit.' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion