Zuyderland zoekt een

Verzorgende IG team 1/2 locatie Hoogstaete

Dienstverband

32

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Ouderenzorg

Zorgcentrum Hoogstaete biedt een concept waarin wonen, welzijn, zorg en dienstverlening hand in hand gaan. Hoogstaete geeft daarmee op geheel eigen wijze antwoord op de groeiende vraag naar kwalitatief hoogwaardige woon- en leefomgevingen, waarbinnen bewoners zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen. Wil jij als Verzorgende IG te werk gaan op deze locatie?

Wat ga je doen?
Als Verzorgende IG ben je klantgericht, initiatiefrijk en kun je zowel in teamverband als zelfstandig goed functioneren. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van zorg conform de zorgleefplannen met inachtneming van richtlijnen en protocollen. Hierbij help je de cliënt het maximale uit het leven te halen. Je hebt tevens een observerende rol ten opzichte van de cliënten om zo veranderingen in de lichamelijke en/of psychische toestand of in de behoefte aan zorg en/of dienstverlening, te signaleren. Het toedienen van medicatie en toezien op het juiste gebruik hiervan, is ook een belangrijke verantwoordelijkheid die je draagt. Voor jou is het vanzelfsprekend om te werken vanuit een open communicatieve werkhouding, waarbij ruimte is voor eigen ideeën, verbeteringen en feedback. Je maakt onderdeel uit van een team waar de cliënt centraal staat. Jij levert in ons team ook een positieve bijdrage om de teamresultaten te behalen en te verbeteren.

Wie ben jij?
•Je bent een vakkundige verzorgende IG en beschikt over een relevant diploma op niveau 3, of gelijkwaardig (bijvoorbeeld ziekenverzorgende, MDGO-VP of een in Nederland gewaardeerd buitenlands diploma).
•Je hebt van nature affiniteit om ouderen te begeleiden en te verzorgen.
•Klantgericht, flexibel, betrokken, verantwoordelijkheidsgevoel, teamspeler en oplossingsgerecht zijn belangrijke kernwaarden.
•Je hecht waarde aan huiselijkheid en gezelligheid.
•Het is van belang dat je jezelf kunt inleven in de cliënt, luistert naar zijn of haar wensen en kunt onderhandelen over de uit te voeren werkzaamheden.

Wat bieden wij?
•Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
•De arbeidsduur is ongeveer 32 uur per week en is in overleg bespreekbaar.
•Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
•Het salaris is conform FWG 35 voor verzorgende IG.

Interesse?
Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw Heijmans (Unitmanager), via e-mailadres w.teuwen@zuyderland.nl of telefoonnummer 06-83042840.

Aanvullende informatie
Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.