De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, team Oleander, Venlo

Dienstverband

20-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg

Geef jij de bewoners van Oleander een thuisgevoel?

Woning Oleander is een kleinschalige woongroep voor Jonge mensen met dementie. We werken nauw samen met woongroep Eik en Notenboom. We werken binnen deze 3 groepen met leefmilieus. Binnen woongroep Oleander staat warme zorg , belevingsgerichte zorg en welzijn van onze bewoners voorop. We zijn een enthousiast team dat open staat voor veranderingen en een frisse kijk heeft op de zorg.

Wat ga je doen?

Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners van Oleander en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als verzorgende IG.Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.

Je:

 helpt met wassen, afdrogen en aankleden
 verricht verpleegtechnische handelingen 
 begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?

Jij staat je mannetje en bent een kordate beslisser. Je roeit met de riemen die je hebt en doet dat graag samen met je collega’s.

Je bent een:

  gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
  goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
  kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s

Hoe zorgen wij voor jou?

Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van € 2.668,93 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Het aantal uren per week bespreken we samen. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van Oleander is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:

   eindejaarsuitkering van 7,4% (en in 2020 zelfs 8,33%)
   vakantiegeld van 8% (in mei)
   aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?

Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.

Eerst meer weten?

Wil je meer informatie over de functie? Zelf ervaren hoe het team van Oleander werkt? Loop een dagje mee. Neem hiervoor contact op met Susanne Nijveld, van Team Instroom & Ontwikkeling op 06-34782800 of via susanne.nijveld@dezorggroep.nl.

Of lees het interview met Sylvia Driessen, Verzorgende IG Sevenheym Sevenum. ‘Ik ben erg blij dat ik niet eerder…’.