Zuyderland zoekt een

Verzorgende IG Thuiszorg

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Thuiszorg

 

Hou jij van afwisseling, en krijg je er energie van om cliënten te helpen in hun eigen huis? Dan is de functie Verzorgende IG Thuiszorg wellicht dé geschikte functie voor jou!

 

Wie zijn wij?

Met een kleine 640 medewerkers is Zuyderland Thuiszorg een grote speler in de Westelijke Mijnstreek. Ruim 3700 cliënten ontvangen zorg, verpleging én begeleiding “achter de voordeur”. Daartoe hebben we 33 reguliere wijkteams die verpleging en verzorging vanuit de ZorgVerzekeringsWet en Wet Langdurige Zorg bieden, dichtbij de cliënt en aangestuurd door een wijkverpleegkundige. Bovenregionaal functioneren het Transmuraal Thuiszorg Team, gericht op specialistische verpleging na ziekenhuisopname of in palliatieve fase, en het Team Nachtzorg, met structurele én ambulante zorg in de nacht. Als laatste bieden we ook Gespecialiseerde Thuis Begeleiding (GTB) aan individuen en gezinnen die tijdelijk dan wel voor langere tijd de grip op het leven kwijt zijn en hierbij ondersteuning nodig hebben. Vooralsnog organiseren we dit vanuit drie gespecialiseerde teams, te weten Psychogeriatrie, Psychiatrie en Multiproblem Jeugd. Wij zijn werkzaam in de regio's Sittard, Geleen-Schinnen, Beek-Stein of Born-Susteren.

Wat ga je doen?

Door middel van routes kom je bij verschillende cliënten en afhankelijk van de zorgvraag verricht je verplegende, verzorgende en begeleidende taken op zowel preventief als curatief gebied. Bij alles wat je doet houd je rekening met de zelfstandigheid van de cliënt die je probeert te behouden en/of te bevorderen. Daarnaast signaleer je eventuele bijzonderheden in de cliëntsituaties en onderneem je de juiste vervolgstappen. Indien nodig schakel je familie, dokter, collega's of andere hulpverleners in. Naast de cliëntzorg verricht je taken ten behoeve van het team, zoals het begeleiden van stagiaires en het bijhouden van het zorgdossier.

Wat vragen wij?

 • Jij bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG;
 • Jij bent in bezit van het rijbewijs B en beschikt over gemotoriseerd vervoer;
 • Jij bent in staat om zelfstandig te werken, bent creatief en zoekt altijd naar oplossingen. 

Wat bieden wij?

 • Een vast dienstverband;
 • Een dynamische en afwisselende werkomgeving, waarin vraagsturing, gelijkwaardigheid en collegialiteit belangrijke waarden zijn en waarin de cliënt centraal staat; 
 • Plezier hebben in je werk en het nemen van eigen verantwoordelijkheden zijn daarbij belangrijke factoren;
 • De functie is ingedeeld in FWG 40 conform cao VVT (min €2.536,95 max €3.502,58 o.b.v. 36 uur);
 • 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling en een aantrekkelijke eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Arbeidstijden en werkdagen zijn in wederzijds overleg te bepalen;
 • De mogelijkheid om een voorkeursdag aan te geven die jij graag vrij wilt hebben, in afstemming met het rooster uiteraard;
 • Een iPad en telefoon ter ondersteuning van je werkzaamheden in de wijk;
 • Ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden die aansluiten bij jouw wensen en behoeften;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan onze meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Ontwikkelingsmogelijkheden

Binnen Zuyderland Thuiszorg stimuleren wij groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden diverse cursussen en opleidingstrajecten aan. Bij goed functioneren als Verzorgende IG zijn er mogelijkheden om een opleiding MBO- Verpleegkunde te volgen.

Liever eerst een kopje koffie drinken?

Stuur ons een Whatsappje of bel naar 06-13605648 indien je graag meer informatie wilt krijgen over de functie.
Wij zorgen er vervolgens voor dat wij de koffie klaar hebben staan en maken graag tijd om persoonlijk kennis te komen maken met jou!

Aandraagbonus

Ben jij zelf al werkzaam binnen Zuyderland Thuiszorg en ken of weet jij een geschikte Verzorgende IG? Draag hem of haar dan gerust aan zodat jij als medewerker in aanmerking kan komen voor een aandraagbonus van 500 euro bruto! Neem gerust contact op met HR over de voorwaarden. Dit kan via 06-13605648.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.
Voorafgaande aan een indiensttreding zal dit tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek besproken worden.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment bovenformatieve kandidaten die in aanmerking komen voor deze functie,
dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne kandidaten.