Vivantes zoekt een

Verzorgende IG, Thuiszorg Geleen

Dienstverband

15 - 20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg
Het zorgen voor onze ouderen is op dit moment belangrijker dan ooit. Als Verzorgende IG Thuiszorg Geleen sta jij voor mensen klaar die jouw hulp langdurig nodig hebben.

Als Verzorgende IG geef je zorg en begeleiding aan cliënten in onze zorgwoningen. Jij helpt hen zo zelfstandig mogelijk te leven en staat daarbij (letterlijk en figuurlijk) dicht bij de persoon en zijn of haar omgeving.

Voor de thuiszorg van Geleen zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG. De thuiszorg van Geleen bestaat uit 4 locaties waarbij jij bij de zorgwoningen zorg gaat verlenen. Heb jij wensen omtrent het aantal uren? Laat dit dan vooral weten.
Op onze website vind je meer informatie over onze 9 locaties, de zorgwoningen en de doelgroepen waar wij mee werken.

Zo ziet de functie eruit:
Als Verzorgende IG werk je op basis van een zorgplan, dat jij zelf hebt helpen opstellen. Samen met eventuele andere zorgverleners en je collega's voer je dit plan uit. Je evalueert en stelt op basis van de actuele gezondheidscondities bij waar nodig. Daarnaast verricht je ook een aantal verpleegtechnische handelingen, waaronder het toedienen van medicijnen en het inbrengen van katheters.

Hier ben jij goed in:
  • Jij hebt minimaal een diploma Verzorgende IG (niveau 3) op zak.
  • Jij bent betrokken en professioneel, jij weet precies waar jouw cliënt behoefte aan heeft.
  • Dankzij jouw durf en veerkracht help je mee bouwen aan persoonsgerichte zorg.
  • Jij bent flexibel en weet iedere cliënt te doorgronden. Samen werken jullie naar oplossingen toe.
Dit wordt jouw nieuwe baan, omdat:
  • Werken in de zorgwoningen de voordelen van zelfstandig werken zoals in de thuiszorg biedt, gecombineerd met teamwork.
  • Je altijd kunt terugvallen op je collega's: je start samen op en sluit samen af.
  • We na een proeftijd van twee maanden direct overstappen op een contract voor onbepaalde tijd. Ook het aantal contracturen is bespreekbaar. Hier kunnen we flexibel mee omgaan. Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw wensen.
  • Wij bieden een contract van 15- 20 uur aan.
  • Daarnaast hanteren we geen gesplitste diensten en heb je recht op één roostervrije dag per week.
  • Iedere maand storten we een zak digitaal geld op je rekening, dit salaris is ingedeeld in FWG 35. Uiteraard inclusief eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
Nog vragen?
Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met de recruiter. Dat kan telefonisch via vivantes@farrow.nl. Op onze website vind je daarnaast ook ervaringen van onze medewerkers, wat ons als Vivantes zo aantrekkelijk maakt én een lijst met andere vacatures! Hier kun je ook direct je cv en motivatie uploaden. Weten we ook wie jij bent!

Inwerken bij Vivantes
Investeren in een goede introductieperiode vinden wij bij Vivantes belangrijk, daarom hebben wij een uitgebreid introductieprogramma samengesteld waarmee wij nieuwe medewerkers gaan meenemen in de Missie en Visie van Vivantes.

Hoe ziet dit introductieprogramma uit?
Na een driedaags programma in het Bestuurscentrum, zal op de vierde dag de medewerker in de ochtend komen kennismaken op de locatie en daar door het maatje ontvangen worden.
Gedurende twee weken zal jij als nieuwe collega gekoppeld worden aan één of meerdere maatjes en wegwijs worden gemaakt op de locatie, de diverse disciplines die er werkzaam zijn, diensten waarvoor hij/ zij ingeroosterd wordt en is er aandacht voor praktische zaken, veiligheid en evaluatiemomenten.