Sevagram zoekt een

Verzorgende IG (uren in overleg)

Dienstverband

uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Gulpen Gulpen

Werkvelden

Ouderenzorg

Wil jij werken binnen een warme locatie met een dorps en gemoedelijke karakter waar collega’s elkaar ondersteunen, aanvullen en versterken?

Locatie dr. Ackenshuis zoekt: 

Verzorgenden IG (uren in overleg) 

Als verzorgende IG binnen dr. Ackenshuis kun je rekenen op een veelzijdige en uitdagende baan. Je werkt intensief samen met collega’s van verschillende disciplines waarbij jullie je iedere dag opnieuw inzetten om onze bewoners een mooie dag te bezorgen. Dit doe jij binnen een van de afdelingen met als doelgroep somatiek, PG of GGZ. Samen kijken we binnen welke afdeling jij het beste tot je recht komt! 

Vanuit jouw functie fungeer je als eerste aanspreekpunt voor een aantal bewoners en hun familie. Je onderhoudt op een warme manier het contact met hen en bouwt hierdoor een  vertrouwensrelatie op. Dit zorgt ervoor dat jij weet wat er speelt en je hier zo goed mogelijk op kunt inspelen. Daarnaast dien je als vraagbaak voor collega’s en leerlingen op de afdeling en onderhoud je contacten met de artsen. Regelmatig neem je de rol van dagoudste voor je rekening waarbij jij die dag de eindverantwoordelijkheid draagt voor het gehele zorgproces. Dit alles doe jij binnen de gestelde kaders waarbij jij voldoende vrijheid krijgt om zaken naar eigen inzicht aan te pakken en inbreng van nieuwe ideeën wordt gestimuleerd. 

 Zo maak jij het verschil

  • Je bent iemand waar het team en de bewoners op kunnen rekenen;
  • Jij staat sterk in je schoenen en weet de rust te bewaren in drukke en acute situaties;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep somatiek, PG of GGZ;
  • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma verzorgende IG niveau 3. 

Waar kun jij op rekenen?

  • Sevagram is een grote organisatie in de regio. Wij hebben hierdoor voldoende mogelijkheden om je horizon te blijven verbreden;
  • (Mede)zeggenschap over je eigen werktijden. Wij geloven erin dat een goede werk-privé balans bijdraagt aan een verhoogd werkgeluk;
  • Wij bieden jou een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Salaris volgens FWG 35/40 (afhankelijk van ervaring), cao VVT;
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Kom maar op!

Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons net zo graag leren kennen als wij jou? De koffie of thee staat voor je klaar! Reageer via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet. 

Eerst nog wat vragen of wil je graag meer weten over deze functie? Lilian Crutzen en Bea van der Voort, Teammanagers zorg, staan je graag te woord.

 

* Het overleggen van een geldige VOG maakt onderdeel uit van de benoemingsprocedure

**Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld