Sevagram zoekt een

Verzorgende IG (Uren in overleg, 24 tot 32 uur)

Dienstverband

24 tot 32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Gulpen

Werkvelden

Ouderenzorg

Krijg jij er energie van om voor mensen te zorgen? Kun jij goed samenwerken en leg je makkelijk contact met mensen? Dan heb jij de juiste skills om als verzorgende IG aan het werk te gaan!

Sevagram is voor Dr. Ackenshuis op zoek naar nieuwe collega’s met passie voor ouderenzorg. Wij zoeken meerdere collega’s voor de functie van:

**Verzorgende IG

Als verzorgende IG bij Sevagram ben je, samen met een aantal collega’s, verantwoordelijk voor de volledige zorgverlening en continuïteit ervan. Je komt te werken op de afdeling Karsveld of Cartils, of binnen de Hazelhof.

Zo maak jij het verschil
Je brengt de aspecten zorg, welzijn en welbevinden in relatie met elkaar. Welbevinden naar de bewoners en binnen de werkomgeving. Het samengevoel creëren, het thuisgevoel creëren, oog voor de behoefte van de bewoner, zorg op maat, aandacht voor de omgeving, woongenot en sfeer. Hier gaat jouw hart sneller van kloppen.

Je bent, samen met een aantal collega’s, verantwoordelijk voor de volledige zorgverlening en continuïteit ervan. Je voelt goed aan wat een bewoner wil en nodig heeft, en probeert te allen tijde in die behoefte te voorzien. Je werkt mee in de dagelijkse verzorging. Binnen de Hazelhof bied jij de juiste zorg aan bewoners met het Korsakovsyndroom. Jij zorgt voor structuur in hun dagelijkse leven. Je levert een bijdrage aan de kwaliteit van leven van de bewoner. Dit doe je onder meer door je in te leven in zijn situatie en – daar waar dat mogelijk is – naar zijn wens te handelen.

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:
•Jij bent gediplomeerd verzorgende IG niveau 3;
•Jij bent in het bezit van BHV diploma of hebt de bereidheid deze nog te behalen;
•Jij werkt graag in wisselende diensten;
•Jouw zorghart gaat sneller kloppen van jouw bijdrage aan het welzijn en welbevinden van onze doelgroep;
•Het gevoel voor het geven van één op één aandacht zit in jouw DNA.

Zo maken wij het verschil
•Parttime dienstverband van 24 tot 32 uur per week (uren in overleg), in eerste instantie voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
•Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
•Jij krijgt in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
•Salaris conform FWG 35, cao VVT (maximaal € 2668,93 op basis van 36 uur);
•Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Kom maar op!

Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons net zo graag leren kennen als wij jou? Dan staat de koffie klaar. Reageer dan via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

Eerst nog wat vragen? Dan staan Lilian Crutzen en Bea van der Voort, Teammanagers zorg, je graag te woord.

Tot snel!