Sevagram zoekt een

Verzorgende IG vaste avond- of vaste nachtdienst

Dienstverband

+/- 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Vaals

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij onze steun en toeverlaat die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt en ben jij in de avond of nacht juist op je best? 

Wij zoeken voor afdeling PG een nieuwe collega: 

Verzorgende IG vaste avond/nachtdienst (+/-24 uur per week) 

Ben jij iemand die juist s ’nachts opbloeit of ben jij op zoek naar een baan die goed te combineren is met andere activiteiten overdag? Dan is dit de baan voor jou! Locatie Langedael in Vaals is op zoek naar een verzorgende IG die graag aan de slag wil in vaste avond- en/of nachtdienst. 

Als verzorgende IG werk jij vaste nachtdienst of vaste avonddiensten, waarbij jij werkzaam bent op de afdeling PG. Binnen jouw dienst rond je de laatste taken van de dag af en begin je met de voorbereidingen voor de ochtend. Je zorgt ervoor dat de nacht goed verloopt en wanneer er tussendoor een oproep van een bewoner binnenkomt reageer je hier adequaat op. Samen met je collega’s lever je zorg op een liefdevolle manier, warm. Aspecten als zorg, welzijn en welbevinden, dát is waar het om draait. Juist hiermee maken we het verschil in de levens van onze bewoners. 

Zo maak jij het verschil 

 • Je bent iemand waar het team en de bewoners op kunnen rekenen;
 • Je bent alert en geduldig en kunt goed prioriteiten stellen;
 • Jij kunt zelfstandig werken en beschikt over zelfoplossend vermogen;
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg en doelgroep PG;
 • Je bent in het bezit van een BHV certificaat of hebt de bereidheid deze via ons te behalen;
 • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma verzorgende IG niveau 3.  

Waar kun jij op rekenen?

 • Sevagram is een grote organisatie in de regio. Wij hebben hierdoor voldoende mogelijkheden om je horizon te blijven verbreden;
 • Het betreft een parttime aanstelling van gemiddeld 24 uur per week;
 • Wij bieden jou een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • Salaris volgens FWG 35/40, cao VVT;
 • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer. 

Kom maar op!

Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons net zo graag leren kennen als wij jou? De koffie of thee staat voor je klaar! Reageer via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet. 

Eerst nog wat vragen of wil je graag meer weten over deze functie? Malou Moonen, Teammanager zorg, staat je graag te woord.

 

* Het overleggen van een geldige VOG maakt onderdeel uit van de benoemingsprocedure

**Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld