Land van Horne zoekt een

Verzorgende IG, vaste nachtdiensten

Dienstverband

24 tot 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg

Zorg jij voor een veilige woonomgeving zodat onze cliënten 's nachts rustig kunnen slapen? Dan is werken bij Stichting Land van Horne misschien wel iets voor jou. Lijkt dit jou een leuke uitdaging? Dan maken wij graag kennis met je!

Locatie Ververshof
Midden in Weert, naast het stadspark en nabij de passantenhaven ligt het bruisende zorgcentrum Ververshof. Zorgcentrum Ververshof telt 4 etages met 72 appartementen. In het complex bieden we verschillende vormen van ouderenzorg, van verzorging tot complexe verpleging. Er zijn appartementen voor verzorgingshuiscliënten en voor somatische (lichamelijke) verpleeghuiscliënten. Ook begeleiding en dagopvang van licht dementerende ouderen behoort tot de mogelijkheden.

Wat je functie inhoudt
Als verzorgende lever je een bijdrage aan welzijn, verzorging en begeleiding van de cliënten aan de hand van de daarvoor geldende protocollen en ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen van de zorgplannen. In deze vacature ligt het accent op de nacht. Ook in de nacht hebben onze cliënten aandacht nodig als ze niet kunnen slapen. Daarom staat werken met je hart bij jou centraal. Je zorgt ervoor dat een cliënt zich in de nacht ook veilig voelt. Je gaat uidagingen niet uit de weg en je streeft altijd naar verdere verbetering van de zorg.

Wat wij vragen
Natuurlijk heb je een diploma op zak: verzorgende IG. Je bent vakkundig, bij voorkeur met ervaring in de ouderenzorg. Van jou wordt verwacht dat je verantwoordelijkheid draagt voor de aan jouw toevertrouwde cliënten. Methodisch kunnen werken en goede contactuele eigenschappen zijn vanzelfsprekend. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.  

Wat wij je bieden
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangeboden. Een vast dienstverband behoort daarna tot de mogelijkheid. Interne sollicitanten met een contract voor onbepaalde tijd behouden hun contract voor onbepaalde tijd. De arbeidsduur bedraagt 24 tot 32 uur gemiddeld per week en wordt in overleg vastgesteld. De Stichting Land van Horne biedt jou een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is volgens CAO-VVT FWG 35 en op basis van jouw ervaring.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de teamleider Ineke Haex, T:06-54945495