Sevagram zoekt een

Verzorgende IG vaste nachtdienst

Dienstverband

+/- 22 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Gulpen

Werkvelden

Ouderenzorg

“Terwijl heel werkend Nederland ontwaakt rond jij met een euforisch gevoel jouw dienst af” 

Wij zoeken een: 

Verzorgende IG vaste nachtdienst 

Ben jij iemand die juist s ’nachts opbloeit of ben jij op zoek naar een baan die goed te combineren is met andere activiteiten overdag? Dan is dit de baan voor jou! Locatie dr. Ackenshuis is Gulpen is op zoek naar een verzorgende IG die graag aan de slag wil in vaste nachtdienst. 

Als verzorgende IG vaste nachtdienst draag jij samen met 3 collega’s zorg voor +/- 130 bewoners. Je werkt tussen 11 uur in de avond en 7 uur in de ochtend, waarbij jij werkzaam bent door het hele huis. Binnen jouw dienst rond je de laatste taken van de dag af en begin je met de voorbereidingen voor de ochtend. Je zorgt ervoor dat de nacht goed verloopt en wanneer er tussendoor een oproep van een bewoner binnenkomt reageer je hier adequaat op. Samen met je collega’s lever je zorg op een liefdevolle manier, warm. Aspecten als zorg, welzijn en welbevinden, dát is waar het om draait. Juist hiermee maken we het verschil in de levens van onze bewoners. 

Zo maak jij het verschil 

  • Je bent iemand waar het team en de bewoners op kunnen rekenen;
  • Je bent alert en geduldig en kunt goed prioriteiten stellen;
  • Jij kunt zelfstandig werken en beschikt over zelfoplossend vermogen;
  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg;
  • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma verzorgende IG niveau 3.  

Waar kun jij op rekenen?

  • Sevagram is een grote organisatie in de regio. Wij hebben hierdoor voldoende mogelijkheden om je horizon te blijven verbreden;
  • Het betreft een parttime aanstelling van gemiddeld 22 uur per week met een rooster waarin jij vaste nachtdienst draait;
  • Wij bieden jou een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Salaris volgens FWG 35, cao VVT;
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Kom maar op!

Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons net zo graag leren kennen als wij jou? De koffie of thee staat voor je klaar! Reageer via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet. 

Eerst nog wat vragen of wil je graag meer weten over deze functie? Lilian Crutzen en Bea van der Voort, Teammanagers zorg, staan je graag te woord.

 

* Het overleggen van een geldige VOG maakt onderdeel uit van de benoemingsprocedure

**Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld