De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, vaste nachtdienst, Dementie, Lom de Bergstraat, Tegelen

Dienstverband

16

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Tegelen

Werkvelden

Ouderenzorg

Werk jij graag in een klein team? Ben jij flexibel? Én sluit een baan in de nachtdienst aan bij jouw huidige leefomstandigheden? Dan is deze vacature wat voor jou!

De wijk De Nieuw Munt in Tegelen is een dynamische wijk voor jong en oud. De buurt staat bekend als rustig en vriendelijk; een wijk waar mensen met veel plezier wonen; een wijk met veel mogelijkheden. Er zijn enkele winkeltjes en ook het behandelcentrum van De Zorggroep is er gevestigd. Aan de Lom de Bergstraat liggen zes groepswoningen. Voor deze groepswoningen, waar mensen met dementie wonen zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG welke in het vaste team van de nachtdienst wilt werken. In de nacht draag jij als Verzorgende IG samen met nog een andere collega de zorg over alle cliënten van de zes groepswoningen.

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er 's nachts voor de bewoners van De Nieuwe Munt en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zelfsturend en zelfstandig zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als verzorgende IG. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.

Je:
- biedt een luisterend oor aan en biedt hulp bij onrustige of angstige bewoners
- helpt daar waar nodig met  de transfers van bewoners en lichte ADL-werkzaamheden
- verricht verpleegtechnische handelingen 
- wordt allround ingezet waar de collega's een beroep op je kunnen doen

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?
Jij bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt, samen met je collega’s, op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes.

Je bent:
- een gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
- in het bezit van een BHV certificaat, of bent bereid deze te behalen
- een goede luisteraar, ook als het even niet uitkomt
- flexibel en hebt inzicht

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 2.762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.
Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Wij bieden een contractomvang van 16 uur per week.
Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien naar de functie van bijvoorbeeld Coördinator van Zorg en Diensten, Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP) of Verpleegkundige met de daarbij behorende opleiding? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van de De Nieuwe Munt, is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
- eindejaarsuitkering van 8,33%
- vakantiegeld van 8% 
- aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten? 
Heb je gesolliciteerd en wil je een meeloopdag inplannen om sfeer te proeven en/of wil je meer informatie over de functie/organisatie neem dan contact op met onze Recruitmentmedewerker Lynn Jeuken via e-mailadres: werkenbij@dezorggroep.nl

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?  
Kijk hier voor een overzicht van alle actuele vacatures.  
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij.? 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken! 

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. 
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.